Sport

2018.07.02. 15:11

Szakértő szemmel: várható, hogy egyszer minden sorozat véget ér

Debrecen - Tőzsér Dániel szerint egy kudarc után fel kell emelni az ember fejét, és dolgozni tovább.

Debrecen - Tőzsér Dániel szerint egy kudarc után fel kell emelni az ember fejét, és dolgozni tovább.

Hétfőn és kedden kiderül, mely csapatok csatlakoznak a hétvégén a legjobb nyolc közé jutottak gárdákhoz az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Lapunk felkérésére Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya elvállalta, hogy mind a hétfői, mind a keddi összecsapások továbbjutóit megtippeli.

Angol továbbjutás

– A Brazília–Mexikó derbin Neymarék győzelmét várom, ahogy a belgák is favoritok a japánokkal szemben. A Svédország–Svájc mérkőzés már nehezebb dió, két hasonló játékerejű gárdáról beszélünk, de valami azt súgja, az északiak jutnak majd tovább. Az angolok meccsén én Harry Kane-ék sikerét jósolom, bár a kolumbiai válogatott is jó futballra képes – morfondírozott a válogatott középpályás, aki természetesen követi a torna eseményeit.

– Amikor az időm engedi, leülök a meccsek elé, de a felkészülés jelen időszakában, amikor napi két edzésünk van, szinte minden délutáni találkozókról lemaradok, de ha az esti összecsapásokra hazaérek, akkor természetesen bekapcsolom a televíziót. Úgy látom, sok a kiegyenlített párharc, tudásban közelebb kerültek egymáshoz az együttesek, természetesen akad egy-két gyengébb gárda.

Meglepődtem a németek kiesésén, őket minimum a nyolc közé vártam, de biztos vagyok benne, hogy nem csak az ő szereplésük után fog felszaladni majd a szemöldökünk.”

Joachim Löw csapatára kitérve várható volt, hogy egyszer minden sorozat véget ér, sajnos nem lehet mindig a toppon lenni. De egy ilyen balul sikerült torna után nem szabad felégetni mindent, hanem dolgozni kell tovább, mert csak az hozhatja meg újra az eredményt – árulta el Tőzsér.

MSZ


[related-post post_id="3908902"]

[related-post post_id="3909115"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!