Sport

2018.07.11. 14:28

Szakértő szemmel: Anglia üde színfoltja az oroszországi vébének

Debrecen - Tisza Tibor szerint összességében kiváló meccseket hozott a végéhez közeledő torna.

Debrecen - Tisza Tibor szerint összességében kiváló meccseket hozott a végéhez közeledő torna.

Szerdán este Moszkvában eldől, Anglia, avagy Horvátország jut-e be a világbajnokság fináléjába. A korábbi válogatott Tisza Tibor jó kis összecsapásra számít, és úgy véli, a horvátok az esélyesebbek.

– Noha Horvátország az elmúlt két mérkőzésen nem nyújtott olyan meggyőző játékot, mint korábban, mégis azt hiszem, Modricék lesznek ott a döntőben. Sok olyan játékosuk van, akik már több komoly nemzetközi párharcot megéltek. A középpályájuk remek, a végső győzelemre is esélyesek lehetnek. Az angolok élén egy kiváló szakvezető áll, a csapat üde színfoltja a vb-nek. A védelmük nehezen feltörhető, emellett pedig olyan támadókkal rendelkeznek, akik képesek eldönteni egy-egy találkozót – vélekedett Tisza Tibor, a DVSC volt csatára, aki nemrégiben jelentette be visszavonulását.

Fordulatokban gazdag

Az anno a Diósgyőr és a Nyíregyháza együttesét is erősítő játékos elégedetten nyilatkozott a torna eddigi részéről.

Persze akadtak gyengébb derbik, de javarészt jó focit láthattunk, fordulatokban gazdag meccseket hozott a vb. Sok hasonló kaliberű válogatott van, így izgalmas csaták kerekedtek ki."

– Negatív meglepetést jelentett számomra is például a címvédő németek leszereplése, illetve a spanyoloktól és a portugáloktól is többet vártam. Nagy kedvencem Cristiano Ronaldo, így Portugália búcsúja kifejezetten elszomorított. Pozitívan is csalódtam több együttesben, az angolok és a horvátok mellett a svédek is jól teljesítettek – fogalmazott Tisza, majd azt is megjegyezte, üdvözli a videóbíró bevezetését, hiszen olyan dolgok forognak kockán egy-egy ítélet helyességén, melyek sorsokat is eldönthetnek, így ő minden olyan újítást támogat, mely a tiszta focit segíti.

SZADÓ


[related-post post_id="3918168"]

[related-post post_id="3918638"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!