Sport

2018.07.12. 17:10

Sportolók civilben: Niki hobbija a sütés-főzés

Debrecen - A többszörös világbajnok Benedek Nikoletta edzőként dolgozik, de a cukrász szakmával is kacérkodik.

Debrecen - A többszörös világbajnok Benedek Nikoletta edzőként dolgozik, de a cukrász szakmával is kacérkodik.

Többek között WABBA és NAC világbajnoki címmel is büszkélkedhet a debreceni Cutler Team tagja, a fitneszes Benedek Nikoletta. A sportoló hölgy egy ideje nem indul versenyen, de a formája alapján bármikor visszatérhetne a pódiumra. A mosolygós Niki napja nagy részét személyi edzések megtartásával tölti, szinte egyfolytában ingázik az otthona és a terem között.

Formába hoz másokat

- Már több mint tíz éve dolgozom edzőként - mondta a Naplónak Nikoletta. - Szeretek másoknak segíteni abban, hogy jobb formába kerüljenek, igyekszem minden tudásomat átadni a sportágunk és az egészséges táplálkozás terén. Reggel fél nyolc körül kezdek, akkor jönnek az első vendégeim, utána én tréningezek, majd hazamegyek, főzök és ebédelek. Ezt követően délután és este is jönnek kuncsaftok, tehát még kétszer visszajövök. Három műszakban dolgozom - nevette el magát.

Fotók: Molnár Péter

Niki nagyon szeret főzni, ez a legfőbb hobbija. - Imádom a hagyományos ételeket is úgy megfőzni, hogy egészségesek legyenek. Állandóan recepteket böngészek, és sokszor próbálok ki új dolgokat. A barátomnak szeretek a legjobban főzni, mert imádja, amit elkészítek. Szereti az egészséges kajákat, hivatásos katonaként ő is sportol. Annyira nem vagyok oda az édességekért, de azokat szeretem a legjobban megsütni. Sőt, megfordult a fejemben, hogy elvégzek egy cukrász-tanfolyamot, de végül tavasszal nem indult el, ám ez még mindig tervben van - osztotta meg velünk a tréner.

A fitnesz-világbajnok kevés szabadidejében utazni szeret, a barátjával motorra pattannak, és illa berek, nádak, erek. - Sokszor megyünk kirándulni. Hosszabb szabadságra nem mentem tavaly, mert a párom missziót teljesített külföldön, de idén egy hétre elmegyek a terem környékéről is - fogalmazott Niki, aki idővel természetesen szeretne családot alapítani barátjával.

Imádja a vidéket

A sportoló nem sűrűn jár a belvárosban, inkább a párja szüleinek vidéki otthonában töltik el a hétvégét, Aradványpusztán. - Ott szoktunk gyógynövényeket gyűjteni, ez is nagyon jó elfoglaltság.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!