Sport

2018.07.21. 19:17

„Minden elismerést megérdemelnek a játékosok”

Debrecen, Felcsút - A Puskás Akadémia vs. DVSC (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Benczés Miklós és Herczeg András értékelte a látottakat.

Debrecen, Felcsút - A Puskás Akadémia vs. DVSC (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Benczés Miklós és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Értékes győzelmet értünk el. Jobban kezdtük a találkozót, az első percekben Takácsnak és Harisnak is voltak helyzetei. Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk. Minden elismerést megérdemelnek a játékosok. Labdabirtoklásban szeretnénk javulni, szervezett játékot nyújtott a csapat, több lehetőségünk volt, mint a Puskás Akadémiának. Öt meghatározó játékosunk hiányzott, így is több helyzetünk adódott. A felépülésük után az újonnan jöttekkel egy karakteres csapatot tudunk kialakítani.

Benczés Miklós: Szerettük volna sokat birtokolni a labdát, ez megvalósult az első félidőben. Szélsőink támadójátéka nem hordozta azt a veszélyt magában, amit a korábbi felkészülési meccsen megvalósítottak. Nem voltak eléggé kezdeményezőek. A Debrecen óriási magassági fölényben volt, a pontrúgásaikat jól hárítottuk A meccs iróniája, hogy pont a Loki talán legalacsonyabb játékosa, Calvente fejelte a gólt. A mérkőzést megérdemelten nyerték meg, a góllal jobbak voltak nálunk.


[related-post post_id="3928366"]

[related-post post_id="3927392"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!