Sport

2018.07.24. 12:08

Nagybányán lép pályára a DVSC

Debrecen - A balmazújvárosi edzőtábor után felkészülési meccseket játszik a DVSC - adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Debrecen - A balmazújvárosi edzőtábor után felkészülési meccseket játszik a DVSC - adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Kedden reggel Romániába utazott a csapat, ahol a HCM Baia Mare ellen lépnek majd pályára, összesen kétszer. Az első mérkőzés kedden 16 órakor, a második szerdán 10 órakor kezdődik - áll a dvsckezilabda.hu-n.

Nem tart a csapattal a felnőtt válogatottal Törökországban készülő Kovács Anna, a junior vb után még szabadságát töltőt Tóvizi Petra és az ifjúsági világbajnokságra készülő Szabó Dóra, Arany Rebeka és Borgyos Panna.

A DVSC Nagybányára utazó kerete: Triffa Ágnes, Oguntoye Viktória, Vantara Kelemen Éva, Szabó Panna, Varsányi Nóra, Torma Eszter Bordás Réka, Kelemen Gréta, Jelena Deszpotovics, Bulath Anita, Lotte Grigel, Madalina Zamfirescu, Anna Punyko, Czuczu Frida, Vámosi Panna, Poczetnyik Luca.

Frissítés:

A DVSC keddi Facebook-posztja szerint mindkét mérkőzés zárt kapus lesz.


[related-post post_id="3928323"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!