Sport

2018.07.12. 18:27

Az építkezés elején tart az Újváros

Balmazújváros - Kihagyott és értékesített tizenegyes, jókor jó helyen lévő Kamarás, küzdelem, iksz.

Balmazújváros - Kihagyott és értékesített tizenegyes, jókor jó helyen lévő Kamarás, küzdelem, iksz.

Szerda délután Dabason volt jelenése a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnek, ahol a Siófok együttesével mérte össze erejét Horváth Ferenc legénysége. A legutóbbi tétmeccs óta, ami június 2-án volt a Ferencváros ellen, jelentősen átalakult az NB I-ből kiesett újvárosiak kerete. Az akkor pályára lépők közül Kamarás Györgyön kívül senki sem volt a keret tagja tegnap. Ő viszont ezúttal betalált, s épp az ő góljával sikerült egyenlítenie a hajdúságiaknak. Az első félidőben két tizenegyes is volt: egy itt, egy ott. Csak míg a Siófok értékesítette – bár Szécsi majdnem elérte a labdát – addig a „hazaiak” kapusa, Molnár lábbal tudta kirúgni Erdei büntetőjét. A második játékrész pedig igazi brusztolós, hajtós mezőnyjátékot hozott, de gól már nem született.

Erőtől duzzadva

Érezni a sok fiatalon a motivációt, a rutinosabbakon, hogy segítik az ifjakat. Összességében viszont nincs egyszerű dolga Horváth Ferenc vezetőedzőnek, ahogy azt a csapat hivatalos honlapján is írták. – Ez egy komoly feladat, nagy kihívás elé állít, hogy tizennyolc játékos ment el a csapattól, és egy teljesen új együttest kell felépíteni, mindamellett pont ettől jó motiváció is ez egyben. Az építkezés elején járunk, még az ismerkedés fázisa ez – vélekedett a vezetőedző.

A hétvégén még két edzőmérkőzés vár a balmazújvárosiakra, méghozzá hazai környezetben.

PI


A tények

BFC Siófok–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1–1 (1–1)

Dabas, Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Antal P. (Bornemissza N., Garai P.)

Siófok: Molnár P. (Benke, szünetben) - Kiss B., Fehér (Csibre, 60.), Lorentz (György N., 60.), Nemes (Horváth A., 60.) - Nagy D., Gál M., Tóth M. (Török D., 70.), Forgács P. (Fejős Á., 70.) – Medgyes (Balogh Benito, 70.), Elek B. (Soós D., 60.) Edző: Varga Attila

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi G. - Szalai A., Papucsek, Jagodics B. (Bora, 62.), Farkas N. – Ternovan (Bíró Á., 62.), Peszmeg (Szabó B., szünetben), Domokos B. (Balázs R., szünetben), Erdei (Bódis, szünetben) – Berki (Harsányi Z., szünetben), Kamarás. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Elek B. (11-esből, 1-0) a 6., Kamarás (1-1) a 43. percben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!