Sport

2018.06.08. 15:47

Ismét lesz Éjszakai Futás

Debrecen - Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a G4 Éjszakai Futás. A korábbi évekhez hasonlóan idén is az év legrövidebb éjszakájához igazították a versenyt.

Debrecen - Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a G4 Éjszakai Futás. A korábbi évekhez hasonlóan idén is az év legrövidebb éjszakájához igazították a versenyt.

A rajtpisztoly június 16-án este 10 órakor, a Debreceni Egyetem előtti téren dördül el. Az éjszakai fények között 9 kilométert kell megtenniük a versenyzőknek, akik a rajtszámukhoz egy-egy világító karkötőt is kapnak. Természetesen a nevezéshez jár egy befutóérem is.

Az útvonalon minden egyes kilométert tábla jelez majd, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát. Annak érdekében, hogy a verseny zavartalan legyen, rendőri felvezetést biztosítanak. A jól láthatóság érdekében minden versenyzőt arra kérnek, hogy ha van láthatósági mellénye, fejlámpája, azt mindenképpen hozza magával.

A verseny útvonala:

Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).

Évről-évre egyre többen kapnak kedvet ehhez a különleges hangulatú versenyhez, így a szervezők idén is több száz futóra számítanak.

- Debreceni Kilométerek Sportegyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!