Sport

2018.05.01. 11:33

Nem volt benne a Balmaz veresége

Balmazújváros - Az újvárosiak kikaptak Felcsúton, most két meccs következik az Újpest FC ellen.

Balmazújváros - Az újvárosiak kikaptak Felcsúton, most két meccs következik az Újpest FC ellen.

Nem volt túl jó hosszú hétvégéje a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgóinak, hiszen a kiesés elől igyekvő narancssárga-feketék elveszítették a bajnoki mérkőzésüket a Pancho Arénában. A hajdú-bihariak úgy szenvedtek szombaton 3–1-es vereséget a Puskás Akadémia stadionjában, hogy nem játszottak rosszul, és egy pontra feltétlenül jók lettek volna. Azonban, mint tudjuk, csak a végeredmény számít, az idény végén pedig a megszerzett pontok száma. Ráadásul a Vasas nyert Debrecenben, ezért megelőzte a tabellán a jelenleg 11. helyen álló Balmazújvárost.

Akár nyerhettek is volna

Az Újváros vezetőedzője, Horváth Ferenc a klub honlapján fejezte ki csalódottságát a mérkőzés után. „Megvoltak a helyzeteink, jól játszottunk. Minden esélyünk megvolt még akár a győzelemre is, de az egy pontra mindenképp. Sok a sérültünk, nem volt egyszerű a felkészülés, büszke vagyok a csapatomra, hogy ezen előzmények tudatában is végigharcolta a mérkőzést, s aki pályán volt szívét-lelkét beletette a sikerért” – mondta a szakvezető.

Horváth arra is kitért, hogy az előttünk álló egy hétben kétszer is megmérkőznek hazai pályán az Újpesttel. Szombaton az OTP Bank Ligában, szerdán pedig a Magyar Kupa elődöntőjének második meccsén. Az odavágót a lilák nyerték 2–1-re a Szusza-stadionban.

„Remélem a sérültjeink jó része felépül addigra. Tudom, hogy már nagyon sokszor elhangzott, de tényleg minden meccs élet-halál harc nekünk, minden pontra szükségünk van. Nem lesz egyszerű egyik találkozó sem, de természetesen mindkét összecsapáson megteszünk mindent a győzelemért” – fogalmazott Horváth Ferenc.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!