Sport

2018.05.29. 12:33

Nagy Sándor: megtiszteltetés a Zilahi-díj

Debrecen - A DVSC kapusa szerint az egész csapat és a stáb érdeme az elismerés.

Debrecen - A DVSC kapusa szerint az egész csapat és a stáb érdeme az elismerés.

Mint ismert, Nagy Sándor kapta a szezon legjobb Loki-játékosának járó Zilahi-díjat, amit kapusunk vasárnap, a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt vett át.

- Megtiszteltetés, hogy engem választottak a szezon legjobb Loki-játékosának – mondta Nagy Sándor a dvsc.hu-nak. - Mentünk ki a pályára, szóltak nekem, hogy át kell majd vennem egy díjat, de akkor még nem tudtam, miről van szó. Meglepetésként ért, ugyanakkor nagyon örültem. Ez a díj az egész csapat érdeme, beleértve a szakmai stábot, Herczeg Andrást, Bücs Zsoltot, Györky Gábort és Erdélyi Miklóst is, de a rehabilitációs edző, Dankó Mihály és a masszőrök, Nagy István, Szilágyi Tamás, illetve az orvosi team, dr. Tamás Tibor és dr. Dézsi Zoltán is hozzájárultak ehhez a teljesítményhez, hiszen ők tesznek meg mindent, hogy kisebb sérülés után gyorsan visszatérjünk a pályára.

Nélkülük nem teljesítettem volna így, bár hozzáteszem, nem vagyok elégedett magammal, mert szerintem sok gólt kaptam, voltak olyan találatok, amelyeket kivédhettem volna.”

A DVSC kapusa a 2017/2018-as szezonról is beszélt néhány mondat erejéig. Szerinte a tavaszi teljesítményt nagyban befolyásolta, hogy sok volt a hiányzó.


[related-post post_id="3874162"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!