Sport

2018.05.15. 08:23

Indul a strandröplabda bajnokság

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár hatodik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár hatodik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A hétfordulós bajnokság vasárnap kezdődik Debrecenben, a Kerekestelepi strandon. A női és a férfi párosok küzdelmei vasárnap, míg a vegyes párosok küzdelmei hétfőn kerülnek lebonyolításra. A regisztráció/jelentkezés mindkét napon reggel 8 és 9 óra között történik a fürdő bejáratánál.

A bajnokság többi fordulójában szombatonként a női és a férfi párosok, míg vasárnaponként a vegyes kettesek fognak játszani. Kortól, nemtől, játéktudástól függetlenül bárki indulhat a versenyeken. Idén is megyénk legnagyobb és legközkedveltebb strandjain zajlanak a mérkőzések. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Minden fordulóban lesznek díjazások, emellett a Ráthonyi Kft. jóvoltából minden fordulóban minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba. Ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára kedvelt lesz a verseny. Újdonság, hogy nemcsak fordulónként értékelik külön a profi és az amatőr versenyzők eredményeit, hanem a bajnokság végén is mindkét kategóriában összesített bajnokot hirdetnek.

Az elmúlt évek képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

A tervezett időpontok és helyszínek:

1. forduló: 2018. május 20-21., Debrecen: Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping

2. forduló: 2018. május 26-27.: Hajdúnánás: Hajdúnánási Gyógyfürdő

3. forduló: 2018. június 9-10.,Hajdúböszörmény, Bocskai Strand és Termálfürdő

4. forduló: 2018. június 23-24., Hajdúszoboszló, Hungarosta Gyógy- Termál és Strandfürdő

5. forduló: 2018. július 14-15., Hajdúszoboszló, Hungarosta Gyógy- Termál és Strandfürdő

6. forduló: 2018. július 21-22., Hajdúböszörmény, Bocskai Strand és Termálfürdő

7. forduló: 2018. augusztus 4-5., Hajdúböszörmény, Bocskai Strand és Termálfürdő

- Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!