Sport

2018.05.27. 21:54

Hajdúnánáson folytatódott a strandröplabda-bajnokság

Hajdúnánás - A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség és a Hajdúnánási Strandröplabda és Szabadidő SE által rendezett Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság által rendezett verseny színvonalas küzdelmet hozott.

Hajdúnánás - A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség és a Hajdúnánási Strandröplabda és Szabadidő SE által rendezett Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság által rendezett verseny színvonalas küzdelmet hozott.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság 2018. évi második fordulójára Hajdúnánáson került sor hétvégén.

Mindkét tavalyi tendencia folytatódni látszik, egyrészt idén is több fiúpáros nevezett, mint lány, másrészt ismét szerepeltek külföldi párosok, ezúttal Bukarestből érkeztek játékosok.

Az idő szombaton kegyes volt, vasárnap esőben ért véget a verseny.

A férfiaknál 24 páros nevezett, ráadásul a színvonal is igen magas volt. A győzelmet a Berkes Zoltán, Hubicska Patrik kettős szerezte meg a Mike Szabolcs, Zsembrovszky Dávid páros előtt. A harmadik helyre a Mészáros Zoltán, Magyar Tamás egység ért be.

Az összesített pontversenyt a mindkét eddigi fordulóban – különböző társsal – győztes Berkes Zoltán vezeti 13 ponttal, második az egy második és egy harmadik helyet szerző Mészáros Zoltán 10 ponttal, harmadik Hubicska Patrik 8 ponttal.

A hölgyek 14 kettőse közül a Papp Dóra Schmidt Andreával szerezte meg az első helyet, második lett a Bukarestből érkező Alexandru Rebeca, Petrosanu Elena-Andrea, míg a bronzérmeket Dr. Kovács Katalin és Nagy Dorottya vehették át.

Az összesített pontversenyben Dr. Kovács Katalin vezet 11 ponttal, a holtversenyben második helyen álló, egyaránt 7 pontos Félegyházi Viktória, Gulyás Vivien, Papp Dóra és Schmidt Andrea előtt.

A vegyes párosoknál az első forduló 17 párosa után ezúttal 18 nevezett. Sok izgalmas összecsapás után a győzelmet a Bardócz Brigitta, Budai Balázs páros szerezte meg. Az előző nap női párosban győztes Schmidt Andrea ezúttal Müller Vilmossal vehetett át ezüstérmet, míg a harmadik helyen a Nagy Dorottya, Kozsla Ádám kettős végzett.

Az összesített pontversenyben Szabó Kármen és Nagy Márton 9-9 ponttal állnak az élen, őket követi 8-8 ponttal Bardócz Brigitta és Budai Balázs, míg 4 játékosnak – Bancsi Juditnak, Kusnyér Gergőnek, Müller Vilmosnak és Schmidt Annának – 7-7 pontja van.

A verseny következő fordulójára 2018. június 9-én és 10-én Hajdúböszörményben kerül sor.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!