Sport

2018.04.07. 20:38

„Nem tudom, hogy van-e ennél lejjebb”

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 19. fordulójának szombati eredményei!

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 19. fordulójának szombati eredményei!

Polgári VSE–Pentafrost Nyírmárton 7–2 (7–0)

150 néző Vezette: László J. (Darányi A., Gulyás S.)

Polgár: Bodolai B. – Bolgár D. (Kiss M.), Tóth K. (Gyenes Sz.), Pöstényi I., Berki A., Molnár D. (Csikós L.), Csorba T., Sebők G. (Rontó D.), Nagy L. (Molnár G.), Bene L. (Polonkai L.) Edző: Kövér Zsolt.

Nyírmártonfalva: Tóth T. – Havrila I., Kiss G. (Szakály P.), Tóth 2T., Dobrai G., Tóth G., Szemán T. (Rácz N.), Szamán B. (Mezei S.), Szabó N., Mandics I., Fekete S. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Csorba T.(2), Bene L.(2), Dobó V.(2), Sebők G., illetve Tóth 2T.(2) Jók: Molnár D., Csorba T., Bene L., Dobó V., illetve Tóth 2T. Ifi: 1–5.

Kövér Zsolt: Köszönöm szépen a csapatomnak a mai hozzáállást. Első félidei csapatunk a megbeszéltek szerint eldöntötte a mérkőzést. Köszönöm a játékvezetőknek a sportszerű játékvezetést.

Konyári Sándor: Ezt a mérkőzést a kilencvenedik percben veszítettük el, a múlt héten. Ma nem csak minőségbeli, hanem hozzáállásbeli problémák is voltak. Ha így folytatjuk, nemcsak a csatákat, de a háborút is elveszítjük. Labdarúgás sötét oldalát kapjuk második hete, de együtt újra kiléphetünk a fénybe.


Egyeki SBSE–Józsa SE 1–0 (1–0)

90 néző Vezette: Dávid A. (Papp J., Molnár L.)

Egyek: Pap Z. (Domonkos B.) – Torma S., Zsólyomi D., Len Sz., Csala R. (Farkas Cs.), Farkas Z., Vadász B., Kiss A. (Len Á.), Czikora K., Újvári K., Tóth A. (Balogh M.) Edző: Farkas Zoltán.

Józsa: Fejér G. – Ale M., Dr. Valóczki J., Bazsó O., Papp R., Zombor S. (Szabó M.), Kalina L., Kiss A., Bucskó I. (Jóvér J.), Zabiák P. (Szilágyi I.), Brehószki B. Edző: Szabó László.

Gól: Farkas Z. Jók: Mindenki, Torma S a mezőny legjobbja, illetve Senki Ifi: 0–2.

Farkas Zoltán: Az első félidő alapján teljesen megérdemelten nyertük meg a meccset. Igazából a Józsának helyzete nem volt, de a beíveléseikből egy pár meleg pillanatot okoztak nekünk a meccs végén. Örülök, hogy 1–0-ra nyertünk. Tőlem okosabbak mondták, hogy akkor kezd igazán csapattá válni egy gárda, ha 1–0-ra meg tud nyerni egy meccset.

Szabó László: Az első két fordulót műfüves pályán játszottuk, ahol a csapat kombinatív játéka érvényesült. Sajnos ezen a mérkőzésen a füves pálya megtréfálta a csapatot. A passzjátékunk nem érvényesült. Bízom benne, hogy a továbbiakban tudunk alkalmazkodni a pályákhoz, és nagyobb lelkesedés lesz a csapatban.


Görbeházi K.S.E.–Tiszacsegei VSE 5–1 (1–0)

50 néző Vezette: Nagy T. (Pósa Zs., Nagy L.)

Görbeháza: Barkó S. – Toronyai L., Varga B., Hajdu R., Kiss S., Fábián Sz., Tóth P., Ilyés Z., Siket Gy., Pók D., Halász Á. (Kurucz L.) Edző: Ronkovics Tamás.

Tiszacsege: Juhász Á. – Sallai Sz., Várnai A., Borisz Sz., Bay B., Tamon R., Simon Z., Szota P., Kovács A., Csurgó Á., Molnár D. Edző: Sallai Szabolcs.

Gól: Hajdu R.(3), Pók D., Kurucz L., illetve Csurgó Á. Jók: Mindenki, Ilyés Z. és Barkó S. a mezőny legjobbjai, illetve Senki Ifi: 0–2.

Ronkovics Tamás: Viharvert csapatot vertünk, így nem volt kérdés a három pont sorsa. Gratulálok a csapatnak. Sok sikert kívánok Tiszacsege csapatának.

Sallai Szabolcs: Nem tudom, hogy van-e ennél lejjebb, de most eléggé a padlón vagyunk. Talán édesapám a hibás abban, hogy annak idején megfertőzött ezzel a sporttal. Én biztos, hogy nem adom föl, és remélem, hogy azok a srácok sem, akik a mai napon megjelentek. Gratulálok az ificsapat győzelméhez. Szeretnék még nagyon sok boldog születésnapot kívánni Vivien lányom a huszadik születésnapján. Hajrá, Csege!


[related-post post_id="3820766"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!