Sport

2018.04.12. 08:25

Kulcsár, Taskó, Kálucz és Fúró is behúzta

Debrecen - Ellenállhatatlanok voltak a debreceni harcosok a nyíregyházi gálán.

Debrecen - Ellenállhatatlanok voltak a debreceni harcosok a nyíregyházi gálán.

Nyíregyházán rendezte meg nemrégiben a Gönczi Team a Nemzetek Viadala Nemzetközi K-1 gálát, melyre a Taskó Fighting négy harcosát is meghívták. A debreceni Kulcsár Dániel a helyiek versenyzőjével, Hanász Róberttel csapott össze a Bujtosi Szabadidő Csarnokban -93 kg-ban. A cívisvárosiak harcosa az elején kicsit nyugodtabban kezdte a küzdelmet, de a második menettől átvette a vezetést, és szép kombinációkkal, óriási combrúgásaival 3–0-ás pontozással nyerte meg a mérkőzést.

Hozták a kötelezőt

A nagy visszatérő, a Taskó Figh­ting elnöke, Taskó Rodrigó is ringbe lépett, méghozzá -82 kg-ban, profi K-1 szabályrendszerben, a Sándor György vezette budapesti Pit-Bull Team sportolója, Búzás Levente ellen. Igazi, őszinte, tiszta küzdelmet láthatott a publikum, oda-vissza ment az adok-kapok, végül Rodrigó nagyobb combrúgásaival eldöntötte a mérkőzést.

A cívisvárosi „showman”, Kálucz Martin (-86 kg) a kabai Vinis Ferenccel szemben bizonyított. Kálucz lazán, játszva térképezte fel riválisa tudását. Az idő előrehaladtával Vinis kontrákból veszélyeztetett, de Martin hozta az elvárt, kötelező győzelmet.

Fúró Virág is megvívta a maga csatáját, a többszörös bajnok, budapesti Bordás Annamária várt rá, akinek a nevét a kick-boksz világából lehet ismerős. Virágnak kőkeményen oda kellett tennie magát, már az első menetben bekezdett, komoly, nagy erejű kombinációkkal, ütésekkel, rúgásokkal záporozta ellenfelét. Bordás is keményen visszaválaszolgatott, kontrázgatott, de hiába, Fúró 2–1-es pontozással legyőzte ellenfelét.

Lókodi Attila, a Taskó ­Fighting vezetőedzője meg volt elégedve csapata teljesítményével, amit a szakma nagyjai is elismertek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!