Sport

2018.03.26. 08:31

Teljesen felszerelt tornateremmel gazdagodtak

Hajdúnánás - Új, minden sportigényt kielégítő tornateremmel gazdagodott a Kőrősi Csoma Sándor Református Gimnázium Hajdúnánáson.

Hajdúnánás - Új, minden sportigényt kielégítő tornateremmel gazdagodott a Kőrősi Csoma Sándor Református Gimnázium Hajdúnánáson.

A létesítményt március 23-án avatták fel ünnepélyes keretek között. A 450 négyzetméter nagyságú tornaterem orvosi szobával, gyógytorna szobával és az ezekhez kapcsolódó öltözőkkel, zuhanyzókkal, mosdókkal és kazánházzal is felszerelt.

Fotó: Harsányi Zsolt

Az átadó rendezvényt Gacsályi Gábor vezető lelkipásztor nyitotta meg, majd Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere, dr. Tiba István, országgyűlési képviselő, valamint Dér Balázsné Dobi Inci, a gimnázium igazgatója köszöntötte a megjelenteket. – Meghatározó mérföldkő ez a közösség életében, hiszen a helyi gimnázium eddig nem rendelkezett saját tornateremmel – mondta az igazgató a beszédében.

Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökének igehirdetését Szabadi Árpád, esperes záró áldása követett. Az eseményen az iskola diákjai is felléptek.

- Harsányi Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!