Sport

2018.03.10. 16:46

„A csapat nem bír el 3-4 hiányzó alapembert”

Debrecen – A DVSC vs. Újpest (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Nebojsa Vignevic értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Újpest (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Nebojsa Vignevic értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nem érdemeltünk vereséget. A játékosok nagyot küzdöttek. Az első félidő elején nekünk volt nagy helyzetünk, azt elhibáztuk, de ment előre a csapat. A második félidőt jól kezdtük, lendületes támadásokat vezettünk, aztán egy védelmi hibából gólt kaptunk. Ezt kiegyenlítettük, majd kaptunk egy újabb gólt. A csapat az idényben most játszott a legjobban, mégsem nyertünk. Sok a hiányzó játékosunk, a csapat nem bír el 3-4 hiányzó alapembert. A variációs lehetőségek nincsenek meg, amik az ősszel megvoltak. Rossz passzban vagyunk. Most már innentől kezdve hátrafelé is néznünk kell, a kiesési helyeken hogy vannak a csapatok. Reálisan kell nézni a helyzetünket, a mi csapatunk nem bírja el, hogy jelen pillanatban ennyi hiányzónk van. A játékosokat, a csapatot nem tudom elmarasztalni, nagy szívvel játszott mindenki, nagyot küzdöttek. Szerdán a Honvéd ellen játszunk, szombaton a Mezőkövesd ellen. Nehéz helyzetben vagyunk.

Nebojsa Vignevic:  A mai mérkőzésen a hazai csapat volt az agresszívabb, viszont mi voltunk a türelmesebbek és lőttünk két gólt. A Debrecen egy nagyon jó csapat, nem véletlenül van a harmadik helyen a tabellán. Azzal vagyok elégedetlen, hogy az Újpest nem tartotta kontroll alatt a mérkőzést, holott általában ezt szokta.


[related-post post_id="3792085"]

[related-post post_id="3791908"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!