Sport

2018.03.10. 12:42

A Honvéd otthonában folytatja a DVSE

Debrecen - Macsi Patrik szerint kulcsfontosságú lesz Szívós Márton semlegesítése.

Debrecen - Macsi Patrik szerint kulcsfontosságú lesz Szívós Márton semlegesítése.

Az OB I-es pontvadászat középszakaszának 4. körében a Racionet Honvéd ellen játszik a DVSE szombaton 19 órától a felsőházban. Előzetesen a Honvéd ellen jósolták a legnagyobb esélyt a pontszerzésre. A DVSE az OSC-vel szemben már megcsillantott valamit abból, amire szükség lehet a felsőházban, a Honvéd otthonában pedig jöhet a folytatás – írja a Dvse.hu.

A szombati ellenfél az eddigi három fordulóban egy győzelmet könyvelhetett el. A Honvéd a középszakasz második fordulójában a BVSC-Zuglót verte 10–9-re hazai környezetben. Előtte azonban 14–7-re kikapott a Szolnok otthonában, szerdán pedig a Ferencváros aratott fölényes, 14–3-as győzelmet ellenük. A fővárosiak a bajnokságban eddig 145 gólt dobtak, és 154-et kaptak, a Debrecen 157 szerzett, és 208 kapott gólt tudhat a magáénak. Mindebből jól kivehető, hogy a két gárda támadásban hasonlóan eredményes, a Honvéd védekezése azonban eddig jobban működött.

Erősödni kell

Macsi Patrik szerint egy gyors vízilabdát játszó Honvédra kell felkészülniük. A DVSE játékosa hozzátette, szombati ellenfelük támadójátékában fontos szerepet játszik Szívós Márton, ezért az ő semlegesítése kulcsfontosságú lesz az összecsapáson. Elöl pedig azon múlik a cívisvárosiak sikere, hogy Decker Attilát hogyan tudják kijátszani. Macsi Patrik elmondta azt is, hogy a védekezésben mindenképpen erősödniük kell, valamint a helyzetkihasználáson is muszáj javítaniuk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!