Sport

2018.02.01. 08:45

Superbowl: igazi programkavalkád lesz

Debrecen - A Debrecen Gladiators amerikaifocistáival együtt is lehet szurkolni.

Debrecen - A Debrecen Gladiators amerikaifocistáival együtt is lehet szurkolni.

Tom Brady, a New England Patriots irányítója a hatodik bajnoki gyűrűjéért száll harcba az 52. Super Bowlon. Idén sem lesz könnyű dolguk, hiszen a szárnyaló NFC-bajnok Philadelphia Eagles lesz az ellenfelük, amelynél az első számú irányító Carson Wentz ugyan sérült, de az őt helyettesítő Nick Foles is megállja a helyét.

Az izgalmasnak ígérkező minneapolisi párharc a Debrecen Gladiators amerikaifocistáival együtt is megtekinthető a Nagyerdei Stadionban található Red&White szurkolói kávézóban vasárnap. Az esemény nem csak meccs­nézésből áll, hiszen több színes program várja a kilátogatókat. Lesz többek között célbadobó verseny, kvíz, illetve tippjáték, valamint Madden- (az NFL hivatalos játékszoftvere) bajnokságon is el lehet indulni. Természetesen a résztvevők értékes Gladiators-os nyereményekért szállnak harcba.

Az este egyik különlegessége, hogy 20 órától a DVSC eSport soron következő bajnokiját élő helyszíni kommentárral tekinthetik meg a kilátogatók. Ezt követően 22 órától kezdődik majd a Super Bowlt felvezető Trash Talk című műsor, és éjféltől indulhat az igazi szurkolás. A rendezvényen a részvétel ingyenes. Kapunyitás 18 órakor.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!