Sport

2018.02.08. 12:54

Nagyon őrült hollandok szállják meg Debrecent

Debrecen - Csütörtökön a SZUSZ-ban találkozhat Európa legflúgosabb ralijának mezőnyével.

Debrecen - Csütörtökön a SZUSZ-ban találkozhat Európa legflúgosabb ralijának mezőnyével.

A Carbage Run Európa legnagyobb autóversenye, minden évben több száz egyedileg felcicomázott autó szeli át Európát azért, hogy megismerjék a kontinenst, és közben egy jó nagyot bulizzanak.

A szabályok nagyon egyszerűek: a résztvevők 5 nap alatt keresztülutaznak Európán egy olyan autóban, amely legalább 15 éves, és az értéke nem több mint 500 euró.

Bizarr helyzetek

Ez a flúgos futam nem a sebességről szól, a legfontosabb összetevők a szórakozás és a kaland. Az út során a buggyant résztvevők őrült feladatokat teljesítenek, amelyeknek köszönhetően gyakran a bizarr helyzetekbe kerülnek. Az öt nap alatt olyan helyekre jutnak el, amiről előtte még talán nem is hallottak, és olyan emberekkel találkoznak, akikre egész életükben emlékezni fognak, de garantáltan ők is rájuk.

Pöpec verdák érkeznek

Az idei túrán 400 egyedileg felcicomázott kocsi, valamint 1200 holland vesz részt, és az utazás negyedik napját töltik Magyarországon. A tervek szerint délután négy órától folyamatosan érkeznek majd a résztvevők a Szeged Utcai Szabadidőparkba (SZUSZ) azért, hogy regisztráljanak, illetve egy hatalmas parti keretében átbeszéljék a kalandjaikat.

A buli során lehetőség van megcsodálnia verdákat és találkozni a résztvevőkkel. Van egy mondás:

A Carbage Run nemcsak rendezvény vagy egy utazás, hanem életforma!”

– jöjjenek el, és kóstoljanak be ebbe az életérzésbe a SZUSZ-ban!

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!