Sport

2018.02.03. 14:54

Egy győzelem és egy iksz

Debrecen - A Loki kétszer is megmérkőzött a Kisvárdával a mostoha körülmények között.

Debrecen - A Loki kétszer is megmérkőzött a Kisvárdával a mostoha körülmények között.

Nem fogadta kegyeibe a futballistákat az időjárás szombaton, ugyanis a Kisvárda és a DVSC szakadó esőben, műfüvön feszült egymásnak. A két meccset végül rövidített játékidővel, 75-75 perc alatt játszották le.

Novota befejezte

Mint azt a dvsc.hu megírta, Novota János nem tudta elkezdeni a felkészülést, mivel az edzéseket megelőző vizsgálatok olyan eredménnyel zárultak, hogy kapusunknak be kell fejeznie a pályafutását. A cívisvárosiak máris keresik az utódját, s a második felkészülési találkozón pályára is lépett egy tesztjátékos, Tomas Kosicky, aki szlovák válogatott kapus, legutóbb az izraeli Hapoel Ra ananában játszott.

Nagy iramban zajlott a délelőtti összecsapás első félideje, azonban csak helyzetekig jutottak a felek.

A második játékrész elején Mengolo beadásába a korábbi debreceni középpályás, Lucas szerencsétlenül ért bele és a saját hálójába juttatta a labdát.

A kora délután kezdődő mérkőzésen Ilics révén a vendégek szerezték meg a vezetést, amit Kusnyír Erik egyenlített ki egy távoli lövéssel. A szünet előtt Sós Bence emelésével megszerezték a vezetést a debreceniek, majd a fordulás után Takács Tamás megszerezte a harmadik hazai gólt. A döntetlent végül a korábban a Loki játékosaként is futballozó Horváth Zoltán két találata állította be.

A DVSC vasárnap Budapestre utazik, hétfőn pedig a törökországi Sidébe repül, tíznapos edzőtáborba. HBN


DVSC – Kisvárda 1-0 (0-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Veizer.

DVSC: Nagy S. (Szabados 46.) – Bényei, Kinyik (Mészáros 60.), Szatmári, Ferenczi – Bódi (Bukta 60.), Filip, Jovanovic, Varga K. – Könyves, Mengolo (Bíró P. 60.)

Kisvárda: Zöldesi – Melnyik, Vári, Izing, Jánvári, Protics – Lucas, Oláh G., Misics – Gosztonyi, Délczeg

Gól: Lucas (öngól, 47.)

DVSC – Kisvárda 3-3 (2-1)

Debrecen-Pallag: Vezette: Nagy N.

DVSC: Kosicky – Kuti, Mészáros (Újvárosi 46.), Barna, Nagy K. – Bukta (Tisza 46.), Csősz, Kusnyír, Sós – Bíró P. (Szekulics 25.), Takács

Kisvárda: Molnár (Cserepko 46.) – Hej, Zanko, Rjasko, Papucsek, Heffler – Oltean, Soós, Ilics - Horváth Z., Lukács

Gól: 0-1 Ilics (11.), 1-1 Kusnyír (36.), 2-1 Sós (45.), 3-1 Takács T. (61.), 3-2 Horváth Z. 3-2 (63.), Horváth Z. 3-3 (68.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!