Sport

2018.02.02. 11:33

DVSE: Szombathelyen meglehet a negyedik hely

Debrecen - Az OB I-es férfi vízilabda bajnokság 13. fordulójában a DVSE a szombathelyi AVUS otthonában száll medencébe szombaton 18 órától.

Debrecen - Az OB I-es férfi vízilabda bajnokság 13. fordulójában a DVSE a szombathelyi AVUS otthonában száll medencébe szombaton 18 órától.

Igazi bátorságpróba, ha valaki egy órára aligátorokkal ugrik egy medencébe. Erre készül a DVSE csapata is, hiszen szombaton az AVUS ellen küzdenek a debreceni pólósok - olvasható a klubhonlapon. Szerencsére Komlósi Péter tanítványai ebből a szempontból jó helyzetben vannak, és az elszántsággal sem lesz probléma: amennyiben a cívisvárosiak legyőzik az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület csapatát, és a Vasas vereséget szenved a Ferencvárostól, a Debrecen az A csoport negyedik helyét is megszerezheti.

A DVSE az előző fordulóban magabiztos 13-5-ös győzelmet aratott az UVSE ellen. Komlósi Péter vezetőedző a szombati ellenfélről szólva elmondta, hogy az UVSE-hez hasonló játékot játszanak az aligátorok is. – Fiatal csapatról van szó, akik inkább kontrákra játszanak, mindezt megerősítve tapasztalt játékosokkal. Nehéz mérkőzésre számítunk, az otthon nagyon veszélyes AVUS ellen – mondta a vezetőedző.

A Debrecen csapata már csütörtökön elutazott Szombathelyre, és videózással, valamint edzésekkel készül a találkozóra.

Forrás: dvse.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!