Sport

2018.01.30. 10:04

HTE: Pádár és Tell is igen termékeny volt Gyulán

Hajdúböszörmény - Ahogyan arra számítani lehetett, simán nyert a Böszörmény.

Hajdúböszörmény - Ahogyan arra számítani lehetett, simán nyert a Böszörmény.

Hozta a kötelezőt a Hajdúböszörményi TE csapata, mely a seregható Gyulai Amazonok otthonába látogatott a női futsal NB I. 15. fordulójában, múlt hétvégén. Kota Gabriella rögtön az elején betalált, a gólgyártást Pádár Anita és Tell Zsófia folytatta, félidőben 4–0-ra vezettek a böszörményiek. A második játékrészben folytatódott a vendégdominancia, a 28. percben már 7–0-ra mentek a hajdú-bihariak. Hiába szépített a végén a Gyula, a HTE győzelme nem forgott veszélyben, 7–2-re nyert a listavezető Böszi, melyből Pádár és Tell is három-három találatig jutott.

„A találkozón végig mi domináltuk. Voltak olyan szakaszok, amikor kifejezetten jól játszottunk, de volt olyan periódus is, amikor az Amazonok eléggé megnehezítették a dolgunkat. Az eredménnyel elégedett vagyok, a játék viszont lehetett volna kiegyensúlyozottabb, akkor örülnék igazán, ha a mérkőzés elejétől a végéig kitartott volna a jó teljesítmény. A gyulaiaknak minden elismerésem, a legutóbbi találkozónkhoz képest most egészen más arcukat mutatták, és megnehezítették egy jóval rutinosabb csapat dolgát” – olvasható a HTE vezetőedzője, Quirikó Vivien nyilatkozata a Futsalhungary.hu-n.

HBN


A tények

Gyulai Amazonok–Hajdúböszörményi TE 2–7 (0–4)

Gyula, Városi Sportcsarnok. Vezette: Benyovszki Z.

Gyula: Németh V. - Fülöp D., Bálint R., Kajári G., Perjési R. Csere: Sovány L., Balogh N., Molnár Á., Kurai N., Erdélyi A. Edző: Molnár Zoltánné

HTE: Torma L. - Tell Zs., Pádár A., Szekér A., Kota G. Csere: Bokor A., Vígh R., Mogyorósi Zs., Kovács A. Edző: Quirikó Vivien.

Gól: Kajári (28.), Kurai (38.), illetve Kota (2.), Pádár (7., 8., 27.), Tell (13., 27., 28.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!