Sport

2018.01.18. 07:57

Hajdúböszörményi TE: irány a Final Four!

Hajdúböszörmény - A böszörményi lányok az első meccsen eldöntötték a továbbjutást.

Hajdúböszörmény - A böszörményi lányok az első meccsen eldöntötték a továbbjutást.

A Női Futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében a Hajdúböszörményi TE az NB II-es bajnokság Nyugati-csoportjának második helyén álló budapesti KRSE együttesével mérkőzött szombat este. Az oda-visszavágós párharc első összecsapásán a HTE gyakorlatilag el is döntötte a továbbjutás sorsát. A hajdúságiaknál Benkő Mónika, Szilágyi Mariann és Szekér Anita sem tudott a csapat rendelkezésére állni, a böszörményi együttes azonban így is nagyarányú győzelmet aratott, és már az első meccset követően készülhet a márciusi Final Fourra.

Az év játékosa

Érdekesség, hogy a héten Virág Iván, a nöifoci.com főszerkesztője ebédre invitálta Pádár Anitát, a böszörményiek kulcsjátékosát. A meghívással egybekötött ebéd apropóján a női labdarúgással foglalkozó portál szerkesztője átadta Pádárnak az „Év Női Futsalosa 2017” díjat, mivel a szövetség hivatalosan – ismeretlen okból – nem választotta meg a női futsal szakág legjobbját.

HBN


A tények

KRSE – Hajdúböszörményi TE 0-19 (0-10)

Üllő Városi Sportcsarnok, 40 néző Vezette: Liebhardt, Puskely, Kamal

KRSE: Miklián Bernadett – Dura Mercédes, Andriska Bernadett, Tóth Bianka, Kiss Patrícia

Csere: Benkő Tímea, Szamosy Ágnes, Hugyecz Henriett, Balogh Kármen, Antal Anita, Ferencz Flóra Franciska Edző: Szamosy Csaba

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Vígh Renáta, Pádár Anita, Bokor Adrienn

Csere: Nagy Anikó Andrea, Kota Gabriella, Mogyorósi Zsuzsanna

Edző: Quirikó Vivien

Gólszerző: Vígh Renáta (6), Pádár Anita (4), Kota Gabriella (3), Tell Zsófia (2), Bokor Adrienn (2), Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Anikó Andrea

Szamosy Csaba: Gratulálok ellenfelünknek, élmény volt nézni a játékukat. A mi szempontunkból katasztrófa volt a mérkőzés, ennél sokkal több van bennünk. Vállalom a felelősséget a vereségért, azon leszek, hogy minél hamarabb eltüntessük a fejekből ezt az emléket.

Quirikó Vivien: Örülök, hogy a hiányzók ellenére is magabiztosan tudtunk győzni. Ráadásul minden mezőnyjátékos góllal járult hozzá a sikerhez. A mérkőzésen tudtuk alkalmazni azokat az elemeket, amiket az elmúlt edzéseken gyakoroltunk. Kiemelném még a fantasztikus hangulatot, szurkolóink kitettek magukért, valamint a korrekt és szimpatikus játékvezetést. Jó volt azt is látni, hogy mindkét csapat Fair play felfogásban állt hozzá a játékhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!