Sport

2018.01.19. 11:32

DVSC: Mészáros Karol végleg a szombathelyieké lett

Debrecen - Mint arról a Napló és a Hajdú Online is beszámolt már korábban, a Szombathelyi Haladás hetek óta <a href="/dvsc-meszaros-karolrol-targyalnak/3725621" target="_blank">szerette volna leigazolni</a> a Loki középpályását, Mészáros Karolt. Csütörtökön sikerült megegyezniük a feleknek, így a labdarúgó két és fél évre aláírt a Vas megyei gárdához.

Debrecen - Mint arról a Napló és a Hajdú Online is beszámolt már korábban, a Szombathelyi Haladás hetek óta szerette volna leigazolni a Loki középpályását, Mészáros Karolt. Csütörtökön sikerült megegyezniük a feleknek, így a labdarúgó két és fél évre aláírt a Vas megyei gárdához.

Mészáros Karol 2016 júniusában igazolt a DVSC-hez - írja a debreceni klubhonlap. Az őszi szezonban a Lokiban futballozott, de viszonylag kevés játéklehetőséget kapott, ezért 2017 januárjában kölcsönadták egy évre a Szombathelyi Haladásnak.

Az elmúlt napokban folyamatosak voltak az egyeztetések a két klub között, ugyanis a szombathelyiek igényt tartottak hosszú távon is a futballistára. A tárgyalások mostanra sikerrel zárultak, így Mészáros Karol végleg a szombathelyiek játékosa lett.

HBN


[related-post post_id="3740439"]

[related-post post_id="3739789"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!