DVSC: Mészáros Karolról tárgyalnak

Akt.:
Hamarosan eldől, hol folytatja Mészáros (fehérben)
Hamarosan eldől, hol folytatja Mészáros (fehérben) - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC támadója kölcsönben a Haladásnál szerepelt, elképzelhető, hogy végleg Szombathelyre kerül.

Mint ismert, a Loki egy esztendővel ezelőtt kölcsönadta labdarúgóját, Mészáros Karolt a Szombathelyi Haladásnak. A kontraktus most lejárt, s a Vas megyei együttes szeretné végleg megszerezni a szlovákiai születésű futballista játékjogát.

A Nemzeti Sport Online megkérdezte a Haladás ügyvezetőjét, Tóth Miklóst, aki elmondta, mi a tervük Mészáros Karollal. „Bár lejárt a kölcsönszerződése, klubunk rendelkezik opcióval a megvásárlására – mondta Tóth. „A vételáron megy a vita, ha nem jutunk dűlőre, a játékos visszatér a Lokihoz.”

A 24 éves jobblábas játékost 2016 nyarán a Puskás Akadémiától igazolta le a hétszeres bajnokcsapat. A Lokinál eltöltött fél évben Mészáros kilenc bajnoki és három Európa-liga-mérkőzésen lépett pályára.

HBN


A debreceni csapatkapitány, Tőzsér Dániel és társai tíz napot töltenek el a törökországi Sidében
Balmazújváros, Debrecen - Ahogyan azt a labdarúgószurkolók megszokhatták, az OTP Bank Liga csapatainak zöme az előttünk álló időszakban edzőtáborba vonul egy a hazánknál kellemesebb klímájú helyre. Így volt ez tavaly februárban is, amikor a DVSC legénysége – az akkor még élő luzitán szakmai vonalna...

Debrecen - A Loki játékosa és Anthony Joshua nyaralás közben álltak össze egy közös képre. A 28 éves nehézsúlyú ökölvívó áprilisban Vlagyimir Klicskót ütötte ki a ringben, most a jól megérdemelt pihenését töltő DVSC-középpályással, Tőzsér Dániellel készített közös fotót. Cohiba time @antho...