Sport

2018.01.16. 16:32

DVSC: egy meccsel csökkentették Jovanovic büntetését

Debrecen - Három bajnoki találkozót kell kihagynia a DVSC középpályásának.

Debrecen - Három bajnoki találkozót kell kihagynia a DVSC középpályásának.

Mint ismert, az őszi szezon utolsó fordulójában rendezett Diósgyőr-DVSC bajnoki találkozón két debreceni labdarúgót is kiállított Bognár Tamás játékvezető. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága akkor Ferenczi Jánost egy, Aleksandar Jovanovicot pedig négy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta.

Az esettel kapcsolatban klubunk - a szabályok adta lehetőségekkel élve - fegyelmi tárgyalás megtartását kérte, amelyre kedden került sor.

- A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy meccsel enyhítette Aleksandar Jovanovic büntetését. A testület figyelembe vette a labdarúgó sportszerű múltját – tudta meg a Loki honlapja dr. Róka Géza cégvezetőtől, aki a játékossal együtt személyesen jelen volt a tárgyaláson.

– A bizottság Ferenczi János egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását változtatás nélkül fenntartotta.

Mindez azt jelenti, hogy Ferenczi Jánosnak a Balmazújváros elleni bajnokit kell kihagynia, míg Aleksandar Jovanovic ezen kívül a Puskás Akadémia és az Újpest ellen nem léphet pályára.


[related-post post_id="3709030"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!