Négy meccsre tiltották el Jovanovicot

Akt.:
Aleksandar Jovanovic
Aleksandar Jovanovic - © Fotó: dvsc.hu
Budapest, Debrecen – A DVSC fellebbez a kiállított Jovanovic ügyében meghozott döntés ellen.

A legutóbbi, Diósgyőr–DVSC bajnoki találkozón két debreceni játékost is kiállított Bognár Tamás játékvezető – írja a dvsc.hu. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a héten döntött a két kiállított labdarúgó ügyében, a testület az alábbi határozatokat hozta:

Ferenczi János 1, Jovanovic Aleksandar, mert a mérkőzés első félidejének lefújása után, még a játéktéren, amikor a labda nem volt játékban, arcon ütötte ellenfelét, 4 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.”

Emellett a DVSC-nek a színes lapok miatt kiszabott büntetés értelmében 42 ezer forintot kell fizetnie.

A Lokinál hamar reagáltak a súlyos büntetésre. Mint Róka Géza cégvezető a hivatalos honlapnak elmondta, a cívisvárosi klub indokolatlanul túlzónak tartja a büntetést, és a szabályok adta lehetőségekkel élve fegyelmi tárgyalás megtartását kéri a játékossal együtt.

HBN


Debrecen - Ő és Aleksandar Jovanovic minden bajnoki mérkőzésen szerepet kapott. A 2017/2018-as őszi szezon végeztével a DVSC honlapja megvizsgálta, hogy az NB I-ben a Loki játékosai közül ki töltötte a legtöbb időt a pályán, hányszor volt kezdő, hányszor volt becserélve és lecserélve. Ferenczi...

Tőzsér Dániel
Debrecen - Hét és fél éves veretlenségi sorozat szakadt meg a mezőkövesdi stadionban szombat délután. Az eredmény ismert: DVTK-DVSC 3-2. Méghozzá úgy, hogy a találkozó 17. percében már 2-0-ra vezetett a stadionja átépítése miatt erre a meccsre a matyóváros pályáját otthonául választó miskolci gár...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek