Sport

2018.01.26. 19:09

Büszkék lehetünk a legjobb sportolóinkra

Debrecen - A díjazottakon is látszott, várták már hogy megkapják, ami jár nekik.

Debrecen - A díjazottakon is látszott, várták már hogy megkapják, ami jár nekik.

Ismét gazdára találtak az Év Sportolója elismerések, a legjobb és a legnépszerűbb sportemberek, edzők és csapatok is megkapták a díjakat. A pénteken, a Hotel Óbester Lovagtermében tartott ünnepélyen a Napló megbízott főszerkesztője, Boros Norbert kiemelte, immár több évtizedes hagyományra tekint vissza az Év Sportolója szavazás. – Jó látni évről évre, hogy mennyire várják maguk a sportolók is az eredményhirdetést és a díjátadót, számukra is fontos a Napló elismerése. Ahogy szétnézek, látom a díjazottak csillogó szemét, ami feledteti azt a sok munkát, amivel a lebonyolítás jár – fogalmazott.

Papp László, Debrecen polgármestere hangsúlyozta, nagy örömmel tett eleget a felkérésnek, és látogatott el a díjátadóra. – A cívisváros számára mindig is nagy jelentőségű volt a sport. Az eredmények mellett lényeges, hogy milyen életformát képviselnek a sportemberek. Minden elismerést megérdemel, ahogy a sportolók szinte mindent alárendelnek céljaik elérése érdekében. Néhány évtizede én is abban a helyzetben voltam, hogy döntenem kellett, a profi sportot válasszam, vagy más irányba menjek. Talán nincs is nagyobb integráló erő a sportnál, egész városokat képes összehozni. Bízunk benne, hogy a 2018-as év is olyan sikeres lesz, mint a tavalyi. Büszkék vagyunk rátok!

HBN|Videó: Hírek360


[related-post post_id="3748275"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!