Sport

2018.01.23. 11:41

Brazil erősítés érkezett az újfalui futsalosokhoz

Berettyóújfalu - A nagy tapasztalatú Serginho a jövőben a Mezei-Vill sikeréért küzd majd.

Berettyóújfalu - A nagy tapasztalatú Serginho a jövőben a Mezei-Vill sikeréért küzd majd.

Újabb idegenlégióssal bővült az MVFC-Berettyóújfalu kerete – a jövőben a brazil Sergio Loch, azaz Serginho is a Mezei-Vill sikeréért küzd majd. Amint arról a klub Facebook-oldala " target="_blank">beszámolt, többek között Rábl János kiesése miatt volt szükség a leigazolására.

„Izgatottan várom, hogy a Berettyóújfaluban pályára léphessek, egy olyan csapatban, ahol címekért küzdenek. Megnyugtató, hogy ismerek a csapatból játékosokat, és hogy rendezettek a viszonyok az egyesületnél, ami szintén nem elhanyagolható szempont, ha az ember elhagyja a hazáját. Remélem, tudok segíteni a klubnak, hogy címeket szerezzünk, illetve saját jövőmet is segítené a jó szereplés” – áll a brazil nyilatkozatában.

A 33 éves futsalos Jaraguában sajátította el a játék alapjait, majd Spanyolországban töltött két esztendőt. Ezután visszatért hazájába, nevelőegyüttesében Lenisióval, Manuel Tobiassal és Falcaóval is együtt játszhatott, 2007-ben tagja volt a brazil bajnokságot és kupát nyert csapat keretének. Nyolc évet Katarban futsalozott, majd tavaly nyártól a brazil első osztályban töltött el fél évet.

HBN


[related-post post_id="3744371"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!