Sport

2017.12.13. 16:38

A jelmondat: égessük együtt a zsírt, Debrecen!

Debrecen - Januárban már másodszorra rendezik meg a cívisvárosban a FőnixFittet.

Debrecen - Januárban már másodszorra rendezik meg a cívisvárosban a FőnixFittet.

A Debreceni Sportcentrum Kft. és a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter az idei évhez hasonlóan a jövő esztendő elején, január 13-án ismét megrendezi a FőnixFitt elnevezésű programját – hangzott el a szerda délelőtti sajtótájékoztatón.

Jó az időzítés

Széles Diána alpolgármester elmondta, nagy siker volt a legutóbbi esemény, és minden bizonnyal ez várható egy hónap múlva is a Főnix Csarnokban. – Manapság „trendi” az egészséges életmód, de nagyon fontos, hogy ne csak beszéljünk róla. Kitűnően időzítették a programot, hiszen az ünnepi eszem-iszom után mozoghatunk majd a Főnixben, úgyhogy égessük együtt a zsírt, Debrecen! Idén több ezren voltak jelen, s biztos vagyok benne, hogy januárban is sokat át fogják élni az együttmozgás örömét – mondta az alpolgármester.

A széles körű szervezői összefogást hangsúlyozta Dékán Tamás, az MSE Klaszter Kft. ügyvezetője. Elmondása szerint a cél továbbra is az, hogy egy nagyszabású szabadidős és tömegsportrendezvény által a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsék, egészségmegőrző szerepét aláhúzzák. – A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok és életmód tanácsadás is várja az érdeklődőket a Főnix csarnokban – mondta Dékán, hozzátéve, ezúttal 35 kiállítónak ad helyet a FőnixFitt. Mint megtudtuk, idén a Hódos Imre Rendezvénycsarnokot is bevonják a programba, ott rendezik meg a katonai kiképzéshez hasonlító, állóképességet, kitartást és fizikai erőt követelő Cross Challenge elnevezésű versenyt.

Ugyancsak jelen volt a sajtótájékoztatón Jóna Katalin, aki maga is edzést tart majd a FőnixFitten. – Budapesti és debreceni elismert szakemberek előadásait tekinthetik meg a nézők az eseményen, a legutóbbi sztárfellépőhöz, Péntek Enikőhöz egy úr, Katus Attila is csatlakozik – mondta a sportoló.

Dékán Tamás azt is elmondta, ezúttal nem csak egyszeri belépésre jogosít a belépőjegy, azaz a karszalagukkal bármikor ki- és bemehetnek a látogatók a csarnokból, illetve csarnokba.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!