Sport

2017.12.18. 13:30

A fiatalabb lokisták jutottak főként szóhoz

Debrecen - Román Dorina a DVSC-TVP irányítója jól tért vissza térdsérülése után.

Debrecen - Román Dorina a DVSC-TVP irányítója jól tért vissza térdsérülése után.

Jól használta ki a DVSC-TVP a női kézilabda-világbajnokság adta pihenőt: Tone Tiselj együttese egy hét leforgása alatt három felkészülési mérkőzést is játszott. Először a Balmazújvárosban edzőtáborozó Kisvárdával (26–27) mérték össze erejüket Román Dorináék, majd két NB I/B-s csapat következett. A Főnix Csarnokban előbb a Nyíradony (38–20) gárdájával mérkőzött meg a Loki, majd pedig a Hajdúnánással (31–23). Mind a három meccsen a fiatalok kerültek előtérbe a debrecenieknél, bár a vezetőedzőnek akadtak ideges pillanatai, összességében jól szálltak be az ifjak a felkészülési mérkőzésekbe.

Óriási bizonyítási vágy volt bennem, hiszen a térdsérülésem miatt kiestem a csapatból. Sőt, valószínűleg a sérülés miatt nem kaptam meghívót a juniorválogatottba sem. Szeretném szívemet, lelkemet beletenni minden egyes mérkőzésünkbe, és megmutatni, mire vagyok képes, és hogy mennyire szeretem azt, amit csinálok."

Így fogalmazta meg véleményét Román Dorina, a DVSC-TVP irányítója, aki tizennyolc gólt szerzett a három derbin.

A junior-válogatottbeli elfoglaltsága miatt nem segíthette társait Tóvizi Petra, míg Borgyos Panna és Szabó Dóra az ifjúsági válogatottal készült a héten. Viszont a csapategység, mely amúgy is erőssége a Lokinak, így is szembeötlő volt, ezt Román Dorina is kiemelte. – A csapat nagyon összetart, a sérülésem idején is mellettem álltak, ezt nagyon szeretném megköszönni a társaimnak, akik rengeteget segítenek – fejezte be értékelését a 18 éves irányító.

- HBN–PI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!