Sport

2017.11.08. 11:31

Siska Pálma hazatér, és megpróbál segíteni a Lokinak

Debrecen - A sérülésektől sújtott DVSC-TVP vezetősége Pénzes Laura után Siska Pálmát is visszahívta.

Debrecen - A sérülésektől sújtott DVSC-TVP vezetősége Pénzes Laura után Siska Pálmát is visszahívta.

A DVSC-TVP fölényes, 31–21-es győzelmet aratott a Vasas vendégeként a Magyar Kupa 3. fordulójában. A kötelező házi feladat megoldása, azaz a továbbjutás kiharcolását követően máris egy újabb kupacsata foglalkoztatja a csapatot és a szurkolókat: szombaton a román Craiova otthonában EHF Kupa-mérkőzésen kell bizonyítaniuk a piros-fehéreknek.

Hiányzók listája

Nem a legjobb előjelekkel készül a Loki a nemzetközi megmérettetésre, ugyanis Karina Jezsikava műtét után lábadozik, Román Dorina térde még nem jött rendbe teljesen, s ehhez jött Madalina Zamfirescu hétfői bokasérülése. Így igazán nehéz helyzetbe került a cívisvárosi szakvezetés a Craiova elleni kupa-meccsek előtt. A klub vezetősége gyors lépéseket tett, ennek következményeként visszatért Békéscsabáról a kölcsönben ott játszó Pénzes Laura, aki már a Vasas legyőzéséből 2 góllal kivette a részét. De ezzel még nem volt vége a „mentőakciónak”, átmeneti erősítésként – a Craiova elleni párharc végéig – kölcsönbe visszatér Debrecenbe az a Siska Pálma, aki az idény előtt igazolt Kecskemétre.

Azonnal igent mondott

– Nagyon meglepett Ábrók Zsolt, a DVSC ügyvezetőjének felkérése, amire természetesen azonnal igent mondtam – nyilatkozta a Naplónak Siska Pálma.

Bevallom, nem tudtam, hogy a Loki ilyen gondokkal küzd, ezért is hatott a meglepetés erejével a megkeresés."

– A Vasas elleni keddi mérkőzést már a helyszínen tekintettem meg, s a találkozó után Tone Tiselj az öltözőben elmondta a lányoknak, hogy újra csatlakozom hozzájuk. Szerdán már edzésbe állok, izgatottan várom a közös gyakorlásokat és a meccseket. Konkrétumokról még nem beszéltem a szakmai stábbal, nem tudom, mit várnak tőlem. A lányok többségét és a csapat játékát ismerem, azaz hazaérkeztem, szóval nem lesz gond a beilleszkedéssel.

A 25 esztendős balátlövő mesélt arról a furcsa érzésről is, ami a Loki elleni bajnoki találkozó előtt öntötte el.

Nagyon izgatott voltam, hiszen a Lokiban nevelkedtem, s idáig csakis a DVSC mezét viseltem. Ezt a különös érzést ki tudtam kapcsolni a mérkőzésre, s úgy érzem, jó teljesítményt nyújtottam."

– Kecskeméten sok játéklehetőséghez jutok, meccsben vagyok, képesnek érzem magam a jó teljesítményre! Szeretnék minél többet segíteni a Lokinak az előttünk álló két hétben – fogalmazott Siska Pálma.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!