Sport

2017.11.24. 15:00

Megnyernék az újoncok csatáját a balmazújvárosiak

Balmazújváros - Jagodics Bence szerint a Haladás legyőzése miatt jó hangulatban várják a következő erőpróbát.

Balmazújváros - Jagodics Bence szerint a Haladás legyőzése miatt jó hangulatban várják a következő erőpróbát.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő alakulatára újabb fontos hazai ütközet vár az OTP Bank Ligában: Sigér Dávidék szombaton 15.30-tól a Puskás Akadémiával mérik össze az erejüket. A két újonc közül jelenleg a Fejér megyeiek állnak jobban a tabellán, Pintér Attila legénysége a kilencedik, míg a hajdúságiak egy hellyel hátrébb foglalnak helyet. A gárdák között mindössze három egység a differencia, így amennyiben az újvárosiak diadalmaskodnak, beérik vetélytársukat. A felek augusztus derekán már találkoztak a bajnokságban, ekkor a nézők 2–1-es hazai sikernek lehettek szemtanúi a Pancho Arénában.

Kiváló játékerőt képviselő együttest látunk vendégül, ennek ellenére itthon szeretnénk tartani a három pontot."

Szögezte le Jagodics Bence a Hajdú-bihari Naplónak. – Az előző fordulóban aratott győzelmünknek köszönhetően jó mentális állapotban várhatjuk a kezdő sípszót. Ellenfelünk támadójátéka kifejezetten veszélyes, főleg Josip Knezevics termeli a gólokat, az idényben már tíz alkalommal talált be. A horvát légiós mellett Márkvárt Dávid szokta osztogatni a labdákat középen, a széleken pedig szélvész gyors játékosok okozhatnak kellemetlen pillanatokat – nyilatkozta a 23 éves labdarúgó.

Érzelmi töltet

A Balmaz a Haladást fektette két vállra a múlt héten (2–1), ennek köszönhetően komoly lépést tett a bennmaradás felé. A nyáron szerződtetett Jagodics számára lélektani szempontból nem lehetett könnyű ez a meccs, hiszen ezer szállal kötődik a Vas megyei egylethez, valamint a zöld-fehéreknél bátyja, Márk is lehetőséget kapott.

– Az első félidőben a nagy tét rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, szerencsére a szünet után minden tekintetben feljavultunk.

Valóban sokat jelent számomra a Haladás, hiszen ott nevelkedtem. Bízom benne, hogy a szezon végén a Balmazújváros mellett a szombathelyieknek is sikerül megkapaszkodniuk az élvonalban."

– Ebben az évben először léptem pályára kezdőként, örültem a lehetőségnek. Hogy mit gondolok a produkciómról? Igyekeztem meghálálni a bizalmat, maximális fordulatszámon pörögtem, de nyilván akadtak hibáim is. Helyes döntés volt az Újvárosba igazolni, ugyanis remek közösségbe kerültem, a társaim hamar befogadtak. A szakmai stáb munkájáról, valamint a körülményekről szintén csak pozitívumokat tudok mondani. Sok van még hátra a pontvadászatból, ám a Hali legyőzése valóban rengeteget érhet a végelszámolásnál. Jó úton haladunk a célunk elérésének érdekében, erről az ösvényről nem szabad letérnünk! – zárta mondandóját Jagodics.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!