Sport

2017.11.18. 21:30

"Jól játszottunk, helyenként még szépen is"

Hajdú-Bihar - Íme, a Megye II-es déli bajnokság 14. fordulójának jegyzőkönyve.

Hajdú-Bihar - Íme, a Megye II-es déli bajnokság 14. fordulójának jegyzőkönyve.

Komádi SE–Konyári SE 2–1 (2–0)

50 néző. Vezette: Török Z. (Kriston T., Papp J.)

Komádi: Puskás S. – Kirimi P., Varga L., Balogh S. (Fésűs K.), Vass Á., Nagy J., Nagy I., Miczura Varga K., Holló J., Puskás Z., Buliska Gy. (Takács D.) Edző: Szabó Sándor.

Konyári SE: Nagy B. – Rézműves E., Csuka Zs., Bakk I., Czibere B. (Szilágyi J.), Antal G., Nagy A., Varga Z., Tasi I., Horváth Á. (Lakatos G.), Rézműves K. Edző: Kiss László.

Gól: Puskás Z., Balogh S., illetve Nagy A. Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 2–3.

Szabó Sándor: Azt hittem, hogy a srácok születésnapomra megajándékoznak egy jó játékkal, de ez most nem jött össze. Gratulálok az őszi szezon teljesítményéhez, és sajnálom, hogy hibámból három ponttal megkurtítottam őket. Bízom a tavaszi jó folytatásban.

Kiss László: Az első félidőben két megingásunkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél. A második félidőben már méltó ellenfelei voltunk a hazai csapatnak, még úgy is, hogy több ifjúsági játékosa és egy vállszalagszakadásos kapussal álltunk ki. Végre vége! Szeretném megköszönni az ifjúsági játékosoknak az egész éves hozzáállásukat.

Földes KSE–Püspökladányi LE 3–2 (1–1)

Vezette: Gyarmati I. (Péterfi D., Benedek Zs.)

Földes: Horváth Zs. – Kiss Z. (Orsó A.), Sápy B. (Bakonyi J.), Mészáros T. (Orsó D.), Nagy S., Fegyverneki B., Faragó Gy., Karacs T., Dede I. (Balogh F.), Faragó R. (Antós S.), Balogh R. Edző: Bakonyi János.

Püspökladány: Petrezselyem T. (Katona N.) – Mile B., Szabó B., Danka L. (Szilágyi T.), Baranyai L., Nagy S., Varga M., Sass F. (Kéri M.), Dajka L. (Horbáth Á.), Ferenczi L., Varga L. Edző: Fülöp András.

Gól: Mészáros T., Karacs T., Orsó A., illetve Ferenczi L.(2) Jók: Ferenczi L. Kiállítva: Nagy S. Ifi: 0–2.

Bakonyi János: Ezt a mérkőzést Bakter édes apukájának ajánljuk, Karacs Lajosnak, nyugodjon békében! Mindig a szívünkben élsz, ha a pályára lépunk. Tisztelettel: a földesi csapat!

Fülöp András: Ameddig a péntek esti kávézóban több játékosom van jelen, mint edzésen, addig csodát ne várjunk. Igazán nem is ezzel lenne a probléma, hanem az akarással. A bajnokságban több csapat edzés nélkül játszott az őszi szezonban, de ők mind partiban voltak velünk. Akarásban és küzdésben több játékosom zéró körülit teljesít hétről hétre.

Debreceni Sport Club–Báránd KSE 2–6 (1–5)

50 néző. Vezette: Pósa Zs. (Nedeczky Zs., Nagy R.)

Debrecen: Nagy B. – Tóth Cs., Kovács K., Kiss R., Fehér J. (Barabás Z.), Dobrán Cs., Balázs Á., Asztalos R. (Szabó B.), Kocsis L. (Sándor R.), Tamás A., Gorzsás I. Edző: Nagy Róbert.

Báránd: Karácsony J. – Mester L., Faragó B., Csóka G., Karmazsin Z., Török Zs., Schuller I., Szabó L., Makra S., Tóth S., Vígh N. Edző: Szabó János.

Gól: Gorzsás I.(2), illetve Mester L.(2), Vígh N.(3), Karmazsin Z. Jók: Gorzsás I., Tóth Cs., Kovács K., illetve Mindenki Kiállítva: Dobrán Cs. Ifi: 3–1.

Nagy Róbert: Jó pihenést kívánok minden csapatnak, játékosnak, edzőnek, sportvezetőnek. Gratulálok a Báránd csapatának. A sérült vendégjátékosnak minél hamarabbi felépülést kívánunk.

Szabó János: Az első félidőben egy jó játékkal sikerült eldönteni a mérkőzést. A második játékrészben már nagyon vártuk a szezon végét. Jobbulást kívánunk Karmazsin Zolinak.

Nagyrábé Petőfi SK–Hajdúszováti SE 7–2 (1–1)

100 néző. Vezette: Mező S. (Géhl B., Tulipán M.)

Nagyrábé: Kriston D. – Bácsi Á., Johan Gy., Tóth P., Vénig A., Parti P., Faragó L., Szabados M., Szabó T., Mészáros I., Kovács A. Edző: Tóth Péter.

Hajdúszovát: Marton A. – Lakatos Balogh R., Béres Á. (Szabó J.), Rostás N., Lakatos I. (Szabó G.), Jónás B., Lakatos K., Nagy Zs., Dancsevics B., Molnár D., Abdai K. Edző: Balogh Ferenc.

Gól: Lakatos K.(2) Jók: Mindenki, illetve Marton A., Rostás N. Ifi: 19–0.

Tóth Péter: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Balogh Ferenc: Győzött a jobb erőkből álló Nagyrábé, akiknek ezúton is gratulálok, és további sok sikert kívánok nekik. Ahhoz képest, ahogy az elején kezdtük a bajnokságot, a szezon végére összeállt a Megye III-ból újoncként debütáló csapatom. Nulla edzéssel játékosokhoz képest ötven százalékos teljesítménnyel nem rossz helyen végeztünk. A tavaszi szezonra még egy nagy feladat vár ránk, az ifi csapatot összeállítani. Köszönöm a segítséget és a megértést a családomnak és édesapámnak. Hajrá, Hajdúszováti SE!

Nádudvari SE–Debreceni EAC 1–4 (1–1)

50 néző. Vezette: Dobi Zs. (Hajdú I., Csiszár K.)

Nádudvar: Dobi A. (Posta N.) – Károlyi Z., Erdős M., Pál I. (Dobi R.), Forgács G., Kovács I., Székely Z., Varga Zs., Czibere K., Szabó S., Szegi Zs. Edző: Gere Csaba.

Debrecen: Gulyás L. – Tar G., Párducz T., Rácsai L. (Katona Z.), Szőke P. (Köstner T.), Molnár M., Radványi R., Hetrovics R., Csák Zs., Lévai Á., Nyeste K. Edző: Katona László.

Gól: Székely Z., illetve Csák Zs.(3), Tar G. Jók: Mindenki Ifi: 2–5.

Gere Csaba: Az év utolsó bajnokiján megleptük az őszi bajnokot, egy szót sem szólhattak volna, ha sima hazai vezetéssel vonulunk be az öltözőbe az első félidő végén. Jól játszottunk, helyenként még szépen is, de a helyzetek csak kimaradtak, éppúgy, mint a második félidő elején. Utána fokozatosan elfáradtunk, így már sajnos csúnya lett a végeredmény. Köszönöm minden egyes játékosomnak, hogy kitartottak az őszi szezonban, bízom benne, hogy a tavasz még jobb lesz, bár ehhez túl kevesen vagyunk, így „ki kell mennünk a piacra nézelődni...”.

Katona László: Jól és nagy akarattal játszó ellenfél ellen játszottunk. Az első félóra nem a mienk volt, de később átvettük az irányítást, és hoztuk a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!