Sport

2017.11.08. 19:25

Ismét találkoztak a szoboszlói Loki-szurkolók

Debrecen, Hajdúszoboszló - A klub képviselői és a helyi szimpatizánsok kötetlen ankéton vettek részt.

Debrecen, Hajdúszoboszló - A klub képviselői és a helyi szimpatizánsok kötetlen ankéton vettek részt.

Újabb összejövetelt tartott a hajdúszoboszlói Loki Szurkolói Klub november 7-én, kedden este a Kemencés Csárdában - számol be a DVSC hivatalos honlapja.

Az eseményen ott volt a DVSC vezetőedzője, Herczeg András is, aki több szállal kötődik a fürdővároshoz, ugyanis játékosa is volt a hajdúszoboszlói futballcsapatnak. Herczeg Andráson kívül a klub két labdarúgója, Ferenczi János és Bódi Ádám, a csapat sajtófőnöke, Csubák Zoltán, illetve marketingvezetője, Jeney Domokos képviselte a Lokit.

Fotó: dvsc.hu

Az esemény házigazdája ezúttal is id. Pinczés Károly és fia volt, akik magukra vállalták a helyszín biztosítását a szurkolói összejövetelekhez.

A rendezvény végén Nagy Noémi marketinges a DVSC-t képviselők által aláírt zászlóval kedveskedett a házigazdának.

A remek hangulatú találkozón bátran kérdeztek a jelenlévők. A több mint félszáz érdeklődő nagyon dicsérte a csapatot, valamint kifejezte elégedettségét a debreceni kötődésű, saját nevelésű futballisták szerepeltetésével kapcsolatban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!