Sport

2017.11.12. 19:44

"A megye II legjobb csapata ellen nem szégyen kikapni, csak ahogy nekünk ez összejött"

Hajdú-Bihar - Íme, a Megye II-es déli bajnokság 13. fordulójának jegyzőkönyve.

Hajdú-Bihar - Íme, a Megye II-es déli bajnokság 13. fordulójának jegyzőkönyve.

Báránd KSE–Földes KSE 3–2 (0–2)

150 néző. Vezette: Puskás Z. (Török Cs., Katona L.)

Báránd: Tóth S. – Karácsony J. (Mester N.), Faragó B., Csóka G., Karmazsin Z., Schuller I., Molnár L., Szabó L. (Bíró B., Mester L., Erstey Zs., Vígh N. Edző: Szabó János.

Földes: Horváth Zs. – Bernáth G., Mészáros T., Vincze A. (Bakonyi J.), Fegyverneki B., Faragó Gy., Karacs T., Dede I., Vincze N., Faragó R., Balogh R. Edző: Bakonyi János.

Gól: Vígh N.(2), Erstey Zs., illetve Vincze A., Bernáth G. Jók: mindenki, illetve mindenki Kiállítva: Bernáth G. Ifi: 0–2.

Szabó János: Egy rendkívül szervezett és harapós Földessel találtuk magunkat szemben és az első félidőben meg is tudták lepni álmos csapatomat. A félidőben rendeztük sorainkat és, ha nehezen is, de sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Bakonyi János: Ilyen játékvezetés mellett nem is születhetett más eredmény, csak hazai siker. Ha a bíró úr kilencven percig akar szerepelni, biztos, hogy nem futballmeccset kellene vezetnie... Büszke vagyok a csapatom hozzáállására, és sajnálom, hogy külső tényezők elrontották a hétvégénket. Hajrá, Földes!

Püspökladányi LE–Komádi SE 1–2 (1–1)

50 néző. Vezette: Prezenszki M. (Rezes M., Mező S.)

Püspökladány: Katona N. – Keserű K., Mile B., Szabó B. (Mogyorósi J.), Danka L., Baranyi L., Nagy S., Varga M., Dajka L., Ferenczi L., Varga L. (Sass F.) Edző: Fülöp András.

Komádi: Puskás Cs. – Buliska Gy., Varga L., Kirimi P. (Fekete Zs.), Holló J., Tóth L., Kóti R., Miczura Varga K., Puskás Z., Nagy J. Edző: Szabó Sándor.

Gól: Mile B., illetve Holló J., Puskás Z. Jók: senki, illetve mindenki Kiállítva: Tóth L. Ifi: 7–2.

Fülöp András: Ennél lentebb szerintem már nincs. Akaratgyenge játékosok vannak nálunk, akik küzdeni sem tudnak a pályán. Hatvan percet emberelőnyben játszottunk, de kapura egyáltalán nem voltunk veszélyesek, és néha fölénk is nőtt az ellenfél.

Szabó Sándor: A múlt heti mutatott játék után reménykedtem, hogy Ladányban is helyt tudunk állni. De az első félidőben általam igazságtalannak vélt kiállítás után nem mertem volna fogadni a győzelmünkre, de a srácok megmutatták, tíz emberrel is lehet mérkőzést nyerni. „Márton napnak állata a liba, ebben a játékban nem volt hiba”. Gratulálok minden pályára lépő játékosnak, le a kalappal előttük.

Konyári SE–Nagyrábé Petőfi SK 1–4 (0–0)

30 néző Vezette: Seres L. (Kovács A., Vadon T.)

Konyár: Száraz Cs. – Tamási S., Tasi I., Horváth Á., Rézműves K., Lakatos G., Bakk I. (Nagy B.), Enter G., Varga Z., Nagy A., Varga D. Edző: Kiss László.

Nagyrábé: Kriston D. – Parti P., Kovács A., Vénig A., Mészáros I., Tóth P. (Ötvös S.), Balogh M., Vig V., Ungvári P., Johan Gy., Szabados M. (Nagy Cs.) Edző: Tóth Péter.

Gól: Johan Gy.(2), Szabados M., Balogh M. Jók: mindenki, illetve mindenki Kiállítva: Vig V., Balogh M. Ifi: 1–1.

Kiss László: Az első félidei játékunk többet ígért, de sajnos, a második félidőben tíz perc alatt elveszítettük a mérkőzést, utána már hiába volt emberelőnyünk, nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Az ősszel az is nagy eredmény, ha egyáltalán ki tudunk állni. Gratulálok az ificsapatnak.

Tóth Péter: Gratulálok a csapatnak. Megérdemelt győzelmet arattunk kettős emberhátrányban is. Az ötös skálán a kettes osztályzatot elértük. Sajnos, a játékvezető ehhez a feladathoz nem tudott felnőni, ő sajnos ennél kettővel kevesebbet érdemel, mert szerintem a mérkőzéssel kellett volna foglalkoznia, nem a szerepléssel. Sajnos, a mai helyzetben az amatőr labdarúgásnak nem a játékvezetőkről kellene szólni, mint ami jelenleg is folyik a megyében. További sok sikert kívánok a Konyár csapatának!

Hajdúszováti SE–Nádudvari SE 5–3 (1–1)

50 néző. Vezette: Tóth G. (Katona D., Géhl B.)

Hajdúszovát: Marton A. – Lakatos K., Abdai K., Nagy Zs., Jónás B., Dancsevics B., Szabó J., Szabó G., Lakatos Balogh R. (Lakatos S.) (Malmos L.), Balogh D., Balogh J. Edző: Balogh Ferenc.

Nádudvar: Posta N. 0 Pál I., Károlyi Z., Szabó S., Czibere K., Tóth I., Erdős M., Kovács I., Taricska G., Székely Z. (Varga D.), Szegi Zs. Edző: Gere Csaba.

Gól: Szabó J., Lakatos K., Nagy Zs., Szabó G., illetve Szegi Zs., Kovács I., Varga D. Jók: mindenki, illetve senki Kiállítva: Balogh J. Ifi: 0–18.

Balogh Ferenc: Nagyon sok boldog születésnapot szeretnék kívánni a legkisebb lányomnak, Biankának. A mai napon három mérkőzést játszottunk. Háromból kettőt megnyertünk. Gratulálunk az U14-es csapat első győzelméhez. Gratulálok a felnőttcsapatnak, bár az első félidőben nem játszottunk jól. Sajnos, elég sok helyzet még mindig kimarad, de a második félidőben javítottunk. További sok sikert kívánok a Nádudvar csapatának!

Gere Csaba: A rossz minőségű pályához jobban alkalmazkodó, hibáinkat többször kihasználó és a győzelmet még inkább akaró hazai csapat megérdemelten győzött ellenünk.

Debreceni EAC–Debreceni Sport Club 11–3 (4–0)

50 néző Vezette: Horváth G. (Péterfi D., Kertész F.)

DEAC: Dudás D. – Csák Zs., Párducz T., Magi L. (Báló Á.), Rácsai L. (Tar G.), Szőke P., Molnár M., Papp G. (Nyeste K.), Radványi R., Hetrovics R. (Nagy A.), Lévai Á. Edző: Katona László.

DSC: Nagy B. (Selyem D.) – Asztalos R. (Barabás Z.), Tóth Cs., Balázs Á., Kocsis L. (Papp J.), Szabó B. (Bíró B.), Fekete Cs., Kiss R., Tamás A., Kovács K., Fehér J. Edző: Nagy Róbert.

Gól: Molnár M.(5), Csák Zs.(4), Párducz T., Lévai Á., illetve Fehér J., Tóth Cs., Kovács K. Jók: Mindenki, illetve Papp J. Ifi: 5–1.

Köstner Tamás: Magabiztosan hoztuk a kötelezőt. A hátralévő utolsó fordulóban is három pontot kell szereznünk Nádudvaron, és akkor megnyugtató előnnyel vonulhatunk a szünetre.

Nagy Róbert: Ezek után mit lehet mondani? A megye II legjobb csapata ellen nem szégyen kikapni, csak ahogy nekünk ez összejött... Ha azt mondom, arcpirító a játékosaimra nézve, nagyon-nagyon visszafogtam magam. Gratulálok a valóban futballozni akaró DEAC csapatának. Ez a különbség a futballozni akaró és szerető csapat és az önmagát sokkal többnek képzelő játékosok között, tisztelet a kivételnek. Köszönjük a nagyon korrekt játékvezetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!