Sport

2017.11.17. 15:26

DVSC: szeretnék meglepni a Vidit

Debrecen - A Loki pályaedzője, Bücs Zsolt bízik benne, hogy jó teljesítményt nyújtanak hazai pályán.

Debrecen - A Loki pályaedzője, Bücs Zsolt bízik benne, hogy jó teljesítményt nyújtanak hazai pályán.

Kéthetes szünet után ismét fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában, a szombati játéknapon 19.30-tól (élőben a Hajdú Online-on) rangadó vár a harmadik helyezett DVSC-re, ugyanis az éllovas Videoton látogat a Nagyerdőre.

A piros-fehérek pályaedzője, Bücs Zsolt szerint a terv szerint telt el számukra a rövid bajnoki szünet.

Mozgékony támadók

– Igyekeztünk hasznosan eltölteni az említett időszakot, megpróbáltuk megfelelően feltérképezni a fehérváriak játékát. Utóbbi nem volt könnyű, mert elmozgó szerkezetben játszanak, a támadóik, Lazovics, Henty és Scsepovics állandóan változtatják a helyüket – fogalmazott a Naplónak a tréner.

Szerdán taktikai edzés szerepelt a programban, de ahogyan mondani szokták, a puding próbája az evés, a pályán dől majd el, mire leszünk képesek."

A kiemelt jelentőségű meccsről több kulcsjátékos is lemarad, ugyanis sok a sérült mindkét oldalon. A Videotonnál valószínű, hogy kihagyja a meccset Pátkai és Vinícius, ahogyan hosszabb ideje maródi Kovács István is, Asmir Suljicra pedig eltiltás miatt nem számíthat Marko Nikolics. A Loki a múlt hétvégi edzőmeccsen több futballistát is nélkülözött, most úgy tűnik, hogy Könyves, Varga Kevin, Mengolo és Szatmári játékának nem lesz akadálya a Nagyerdei Stadionban, viszont Tabakovic és Szekulics még nem harcra kész.

Mint megtudtuk, Bódi Ádám ugyan a Viditől érkezett kölcsönbe a cívisvárosba, ám nincs olyan kikötés a klubok közötti megállapodásban, miszerint ne játszhatna a középpályás a Fehérvár ellen. – A Videoton az egyik legerősebb, ha nem a legerősebb csapat a mezőnyben, ennek ellenére szeretnénk meglepetést szerezni. Jó lenne, ha sok néző jönne ki, velük együtt sikerülhet jó eredményt elérnünk. Biztos, hogy a hangulatra és a feszültségre nem lehet majd panasz a mérkőzésen, mindent megteszünk, hogy kiszolgáljuk a közönségünket hazai pályán.

HBN


[related-post post_id="3682042"]

[related-post post_id="3682173"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!