Sport

2017.11.26. 21:13

Bronzéremért játszik a Cívis Bowling Team

Debrecen - A Cívis Bowling Team lejátszotta az NB1-es bajnokság elődöntőit a székesfehérvári Cool Ball FX csapata ellen.

Debrecen - A Cívis Bowling Team lejátszotta az NB1-es bajnokság elődöntőit a székesfehérvári Cool Ball FX csapata ellen.

Hét győzelemmel és egy döntetlennel nyerte meg az NB I A csoportját a csapat. A rájátszás során a tavaly még Szuperligás Cool Ball FX csapata jutott ellenfélnek.

Az első meccsen az egyéni mérkőzések után döntetlen volt ugyan az eredmény, ám a párosok során mind a 4 meccset elvesztette a csapat, így kikapott 16-8 arányban.

Ugyanez zajlott le a visszavágón, ahol a debreceniek egyik legjobbja nem játszhatott. Az egyénik után megint 8-8 volt az állás, 2 páros meccset páros meccset nyertek ugyan, de a nyeréshez 4 kellett volna, a végeredmény 12-12 lett.

A Cívis Bowling Team éves teljesítménye:

A tavalyi ezüstérem és osztályozó után a minimum célkitűzés volt idén a csapattól hogy az alapszakasz után bajnoki éremért, feljutásért küzdhessen idén is.

Az alapszakaszban egyetlen botlás kivételével kiválóan teljesített a CBT, minden mérkőzést megnyert a csapat. Így megmaradt a kiváló statisztika. Az alapszakasz kiválóan sikerült.

A rájátszásban elszenvedett vereség lerontja a képet, csalódás a kiesés.

Januárban indul a Regionális Bowling Csapatbajnokság, ide még várják 4 fős csapatok jelentkezését.

A bajnokság első 2 helyezettje bejut az Országos Amatőr Csapatbajnoki döntőbe.

- Cívis Bowling és Természetjáró Egyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!