Sport

2017.11.22. 11:52

Bezzeg lett a legjobb Vasváriban

Debrecen, Tiszavasvári - Három debreceni dartsos is különdíjban részesült.

Debrecen, Tiszavasvári - Három debreceni dartsos is különdíjban részesült.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Cívis Darts Sportegyesület idén is megrendezte a II. ­Tiszavasvári Open nyílt egyéni steel darts versenyét! Az immár hagyomány­őrző rendezvény Északkelet-Magyarország ­legnagyobb és legszínvonalasabb eseményévé nőtte ki magát. A tavalyi viadal létszámát felülmúlva, idén 60 induló állt a dobóvonalhoz, akik az ország minden szegletéből ­érkeztek a megmérettetés helyszínére. A verseny vigasz­ágas kieséses rendszerben zajlott; a játékosok egy meccs elvesztése után, a vigaszágra kerülve újabb esélyt kaptak a döntőbe jutásra. Ezzel a lehetőséggel élt Kamenyiczki ­Tibor, aki a döntőben az egyenes ág győztesével, Bezzeg Nándorral küzdhetett meg az első helyezésért. „Kami” szoros és izgalmas meccset játszhatott, de végül alulmaradt Bezzeg Nándorral szemben.

A résztvevők között az első 5 helyezetten kívül elismerésben részesült a legjobb női játékos, a legtöbb 180-at, illetve a legmagasabb kiszállót dobó versenyző, továbbá különdíjjal jutalmazták a legfiatalabb nevezőt és az első 180-at dobó játékost is.

A debreceniek közül Bogár Alexandra lett a legjobb női játékos, Zöld Roland dobta az első 180-at, míg Makra Áron volt a legfiatalabb ­induló.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!