Sport

2017.10.24. 17:20

Szoros lett a Loki-meccs vége

Debrecen, Monor - A házigazda monoriak a végén két gólt is szereztek, ezért maradt el a fölényes Loki-győzelem a kupában.

Debrecen, Monor - A házigazda monoriak a végén két gólt is szereztek, ezért maradt el a fölényes Loki-győzelem a kupában.

A hétvégén hazai pályán lépett pályára a DVSC együttese, és ért el döntetlent a Szombathelyi Haladás ellen, majd három nappal később már idegenben volt jelenésük Herczeg András fiainak: a Magyar Kupában az NB III-as Monor ellen. A csapatban kedden délután azok kaptak szerepet jobbára, akik ritkábban jutnak szóhoz a bajnoki találkozókon.

Erős szélben, ám tiszta időben kezdődött meg a mérkőzés a monori sporttelepen, s az elején igen álmos játékot láthattak a nézők. A Loki irányította a meccset, azonban nem alakult ki folyamatos játék, sok volt a hiba mindkét oldalon.

Hazai kapufa

A vendégek próbálkoztak, többnyire távolról volt veszélyes a piros mezes brigád, amelynek rendkívül megnehezítette a dolgát roppant lelkes Monor. Egy alkalommal alaposan összerezzent a debreceni publikum, miután Hunya Krisztián megdöngette messziről a kapufát.

A félidő hajrájában sokasodtak a cívisvárosiak gondjai, amikor a megsérült Haris Tabakovicot le kellett cserélnie a szakmai stábnak, helyére Csősz Richárd állt be.

Felpörögtek

A második félidő elején eldőlt a találkozó, ugyanis a DVSC öt perc alatt három gólt szerzett. Előbb Szekulics talált a hálóba, majd Bíró Péter köszönt be, a vendégek góljainak sorát Danilo Szekulics szaporította tovább, tiszta helyzetből higgadtan célzott a rárontó kapus mellett.

Ekkor nem sok minden utalt arra, hogy itt még meleg lehet a pite a piros-fehérek számára, azonban Sági szinte a semmiből szépített a 74. percben. Természetesen ettől még inkább belelkesedtek a monoriak, akik nagy hajrát nyitottak, hogy adott esetben megkeserítsék a vendégek sorsát.

Tóth révén a 83. percben mindössze egy gólosra olvadt a hajdúsági előny, s akkor félő volt, hogy esetleg kiegyenlít az ellenfél, azonban végül a nagyobb rutin győzedelmeskedett, s a Loki továbbjutott. A következő ellenfél kilétére szerdán este kerül sor az M4 Sport stúdiójában.

A Debrecen legközelebb szombaton délután lép föl ismét, akkor a Paks látogat a Nagyerdőre.

HBN


Magyar Kupa, 7. forduló

Monor SE – DVSC 2-3 (0-0)

Monor, 700 néző. Vezette: Bogár (Kormányos, Szevtnyik)

Monor SE: Bozso - Sági, Karacs, Villányi, Katona (Bonifert 79.), Pintér – Mészáros L., Hunya, Ficsor (Mundi 79.) - Tóth Á., Urbán

DVSC: Novota – Kuti, Szilvási, Mészáros N. (Takács T. 77.), Barna – Bíró P., Szekulics (Kusnyír 86.), Filip, Nagy K. – Tisza, Tabakovic (Csősz 36.)

Gól: Szekulics 0-1 (48.), 0-2 Bíró P. (51.), 0-3 Szekulics (53.), 1-3 Sági (74.), 2-3 Tóth Á. (83.)

Sárga lap: Filip (72.), Karacs (77.), Sági (90.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!