Sport

2017.10.15. 12:58

Kapuzárás előtti autóshow

Debrecen - A mindent eldöntő utolsó, 5. fordulójához érkezik a KZ Invest Kupa autós versenysorozat a hét végén Debrecenben.

Debrecen - A mindent eldöntő utolsó, 5. fordulójához érkezik a KZ Invest Kupa autós versenysorozat a hét végén Debrecenben.

A vasárnap 8.30-tól kezdődő viadalon várhatóan 140 indulót láthat majd a nagyérdemű a Gázvezeték utcai salakstadionban, a résztvevők több kategória közül választhattak.

Az autós körversenyen profi és amatőr pilóták egyaránt kipróbálják magukat. A legjobbak számára különösen fontos a vasárnapi erőpróba, hiszen az összesített dobogós helyek sorsa most dől el, sőt az abszolút első hely is gazdára vár még.

A szokásoknak megfelelően a külső körülmények nem fognak ki a szervezőkön és a versenyzőkön, ha esik, ha fúj, felbőgnek a motorok a stadionban! Érdemes lesz jegyet váltani az eseményre, ugyanis a látványos száguldás mellett még nyerhetnek is a Gázvezeték utcai programra kilátogatók: az egyik autószalon jóvoltából egy hosszú hétvégés tesztvezetést kap a legszerencsésebb néző. A délelőtt 8.30-kor kezdődő salakos autóshow várhatóan 16.30-ig tart.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!