Sport

2017.10.10. 14:38

DVSC: Takács Tamás túl van a műtéten

Debrecen - Justin Mengolo és Nagy Sándor hétfőtől ismét a csapattal edz.

Debrecen - Justin Mengolo és Nagy Sándor hétfőtől ismét a csapattal edz.

Az Újpest elleni mérkőzésen megsérült Takács Tamás már túl van a műtéten. Mint ismert, a támadó porcsérülést szenvedett, ami után elkerülhetetlen volt a beavatkozás. A játékost Székesfehérváron dr. Abkarovics Géza operálta meg, és szerencsére minden rendben ment. Takács Tamás szerdán megy kontrollra és varratszedésre, ezt követően kezdi el a rehabilitációt. Ha minden jól alakul, három hét múlva ismét a csapat rendelkezésére állhat - olvasható a dvsc.hu-n.

Szintén Újpesten sérült meg Könyves Norbert és Varga Kevin. Utóbbi játékosnak eltört a keze, ma kap egy könnyített gipszet, és abban edzhet a csapattal. Könyves – aki combhajlítóizom húzódást szenvedett – ma kontrollvizsgálaton vesz részt.

A klubhonlap beszámolója szerint a részleges bokaszalag-szakadás után lábadozó Haris Tabakovic jobban van, ő azt mondja, már nincsenek fájdalmai. Egy hetet Svájcban töltött, kezeléseken vesz részt, szerdán pedig – immár Debrecenben – újabb vizsgálatra megy, amelyen megnézik, miként gyógyul a sérült boka.

Justin Mengolo és Nagy Sándor felépült, így hétfőn mindketten elkezdték a teljes értékű munkát.


[related-post post_id="3644614"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!