Sport

2017.09.26. 11:58

Varga Kevin az U21-es válogatottban

Debrecen - A lokista Varga Kevin remek formájára Michael Boris, az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője is felfigyelt, és meghívta a játékost a korosztályos válogatott bő keretébe - számolt be róla a <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/varga-kevin-az-u21-es-valogatott-bo-kereteben" target="_blank">piros-fehérek hivatalos honlapja</a>.

Debrecen - A lokista Varga Kevin remek formájára Michael Boris, az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője is felfigyelt, és meghívta a játékost a korosztályos válogatott bő keretébe - számolt be róla a piros-fehérek hivatalos honlapja.

A nemzeti csapat október 5-én, a Szusza Ferenc Stadionban Olaszországgal játszik felkészülési mérkőzést, majd öt nappal később Isztambulban Eb-selejtezőn lép pályára Törökország korosztályos együttese ellen.

Varga Kevinnek október 1-jén kell csatlakoznia a kerethez. Amennyiben meggyőzi a szakmai stábot, a szűkítés után is a csapat tagja marad, és utazhat Törökországba.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!