Sport

2017.09.05. 13:20

Szerdától kaphatók a jegyek az Újváros–Lokira

Balmazújváros - Megyei rangadót rendeznek az NB I jövő hétvégi fordulójában.

Balmazújváros - Megyei rangadót rendeznek az NB I jövő hétvégi fordulójában.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–DVSC bajnoki találkozóra, mely szeptember 16-án, szombaton 18 órakor kezdődik, csak névre szóló jeggyel lehet belépni a balmazújvárosi Városi Stadionba – írja a balmazfoci.hu.

A találkozóra szerdától az interneten és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket a szurkolók.

Internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát.

A vendégszektorba neten és TEX irodákban csak DVSC szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a 306 db vendégszurkolói jegy nem kell el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak a vendégpénztárak és ott szurkolói kártya nélkül személyi igazolvánnyal vagy más hivatalos fényképes okmánnyal lehet jegyet vásárolni az DVSC-szimpatizánsoknak.

Érdemes figyelni rá a lokistáknak, hogy csak 306 fős a vendégszektor, ezért aki nem szeretne lemaradni a mérkőzésről, vásárolja meg a jegyét elővételben.

Hazai szektorba ezen a mérkőzésen csak Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. A stadion pénztáraiban az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása.

A mérkőzésre a helyszínen szeptember 14-én és 15-én 14–18 óráig lehet elővételben jegyet vásárolni.

A mérkőzés napján 14 órakor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!