Sport

2017.09.13. 17:07

Bizarr sérülés miatt nem játszhat a Real Madrid sztárja

Madrid - Marco Asensio biztosan nem lép pályára a királyi gárda szerda esti, APOEL elleni csoportmérkőzésen.

Madrid - Marco Asensio biztosan nem lép pályára a királyi gárda szerda esti, APOEL elleni csoportmérkőzésen.

Zinédine Zidane, a madridiak mestere a meccs előtti sajtótájékoztatón elárulta, Asensio lába borotválása közben felsértette bőrét, a seb pedig elfertőződött - számol be róla a Nemzeti Sport online kiadása.

Bár az orvosok engedélyt adtak a spanyol futballista játékára, Zidane elővigyázatossági okokból nem nevezte a mérkőzésre a 21 esztendős támadót, akinek elég jól megy a mostani szezonban: hat tétmérkőzésen négy gólt szerzett a Real Madridban.

A BL legutóbbi két kiírását egyaránt megnyerő Real Madrid szerda este 20.45 órától látja vendégül a Sallai Rolandot is foglalkoztató ciprusi együttest.

Forrás: NSO


A szerdai program

  • E csoport: Maribor (szlovén)-Szpartak Moszkva (orosz) 20.45 FC Liverpool (angol)-Sevilla (spanyol) 20.45 (Tv: Sport2, élő)
  • F csoport: Feyenoord (holland)-Manchester City (angol) 20.45 Sahtar Donyeck (ukrán)-SSC Napoli (olasz) 20.45
  • G csoport: RB Leipzig (német)-AS Monaco (francia) 20.45 (Tv: M4 Sport, élő) FC Porto (portugál)-Besiktas (török) 20.45
  • H csoport: Real Madrid (spanyol)-APOEL (ciprusi) 20.45 (Tv: Sport1, élő) Tottenham Hotspur (angol)-Borussia Dortmund (német) 20.45

  • [related-post post_id="3614536"]

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!