Sport

2017.09.02. 14:57

A második félidőben átrobogott ellenfelén a Loki

Debrecen - A Debrecen a Veres Rivnével játszott felkészülési találkozót szombaton, és 5-2-re nyert.

Debrecen - A Debrecen a Veres Rivnével játszott felkészülési találkozót szombaton, és 5-2-re nyert.

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezői miatt ezen a hétvégén nem rendeztek bajnoki fordulót az NB I-ben. A DVSC azonban nem maradt meccs nélkül, ugyanis szombaton az ukrán első osztályú NK Veres Rivne együttesét fogadta a pallagi edzőcentrumban.

Az ukrán gárda volt a veszélyesebb a mérkőzés elején, de a 20. perctől feljött a Loki és akkor már kiegyenlítettebbé vált a játék. A felek gól nélkül zárták az első negyvenöt percet.

Jött a henger

Egy távoli bomba vezette fel a második játékrészt, az ellenfél vezetőgóljára a hajdúságiak Bódi Ádám kapufájával válaszoltak. Fokozta a nyomást a Debrecen, amely a 61. percben egyenlített: Varga Kevin-Tisza Tibor-Takács Tamás volt a labda útja, s a csatár a hálóba lőtt.

Takács nem sokkal később a vezetést is megszerezte a piros-fehéreknek. Beindult a Lokomotív és Bényei góljával növelte előnyét, sőt Tisza tizenegyesből szintén betalált.

A vendégek szépítésére ismét egy büntetőgól volt a válasz, melyet ugyancsak Tisza szerzett.

A DVSC legközelebb szombaton 18 órától lép pályára, akkor a DVTK-t fogadja bajnoki összecsapáson a Nagyerdei Stadionban.

HBN


DVSC – NK Veres Rivne 5-2 (0-0)

Debrecen-Pallag, edzőmérkőzés

DVSC

I. félidő: Kovács P. – Kuti (Nagy K. 30.), Szilvási, Mészáros, Barna – Könyves, Filip, Szekulics, Bíró – Tabakovic, Mengolo.

II. félidő: Szabados – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Csősz, Tőzsér, Varga K. - Tisza, Takács

Gól: Morozenko 0-1 (49.), 1-1 Takács (61.), 2-1 Takács (65.), 3-1 Bényei (74.), Tisza 4-1 (11-esből, 78.), Steranyuk 4-2 (84.), 5-2 Tisza (11-esből, 90.)


[related-post post_id="3602364"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!