Sport

2017.09.29. 13:44

A Fradi ellen borítanák a papírformát Balmazújvárosban

Balmazújváros - Bódis Norbert szerint kellő agresszivitással meglephetik esélyesebbnek vélt ellenfelüket.

Balmazújváros - Bódis Norbert szerint kellő agresszivitással meglephetik esélyesebbnek vélt ellenfelüket.

A sereghajtó Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a második helyen álló Ferencvárost fogadja szombaton 18 órától (tv: M4 Sport) az OTP Bank Liga tizenegyedik fordulójában. A zöld-fehérek az utóbbi időben elkapták a fonalat, Thomas Doll tanítványai zsinórban három nyert mérkőzéssel a hátuk mögött várják az újvárosi fellépést. Ezzel szemben a Balmaz játékosai augusztus eleje óta hiába próbálkoznak, nem tudnak három egységet szerezni. A hajdúsági hátvédek valószínűleg nem unatkoznak majd, hiszen a Fradi lőtte az egész mezőnyben a legtöbb gólt, szám szerint huszonkettőt. A találatok felét Varga Roland termelte, a válogatottban is számításba vett támadó kikapcsolása nagy jelentőséggel bírhat a hétvégén.

Nem lehetetlen

– Kiélezett csatára készülök. Szerintem a szurkolóknak érdemes lesz kijönniük a stadionba, megpróbáljuk kiszolgálni a lelkes drukkereinket – jelentette ki a Hajdú-bihari Naplónak Bódis Norbert.

Tisztában vagyunk vele, hogy az esélyesség terhe nem a mi vállunkat nyomja, ennek ellenére minden meccsen pontot, pontokat akarunk gyűjteni. Szeretnénk megszakítani a rossz sorozatunkat, ha mindenki maximális fordulatszámon pörög, nem tartom elképzelhetetlennek a győzelmet."

– Ellenfelünket a bajnokesélyesek közé sorolom, a mezőny egyik legerősebb keretével rendelkezik a Fradi. A nyáron újabb remek futballistákkal bővült a keretük. Hogy mivel lephetjük meg riválisunkat? Úgy gondolom, ha kellően agresszívan játszunk, nehéz pillanatokat okozhatunk a fővárosiaknak. Az is a malmunkra hajthatja a vizet, hogyha fél vállról vesznek bennünket – mutatott rá a 20 esztendős középpályás.

Felejthetetlen élmény

Bódis az élvonalban az előző héten Pakson debütált. Öröme nem lehetett maradéktalan, hiszen a balmazújvárosiak 1–0-ra alulmaradtak a Tolna megyeiekkel szemben.

Nagyon boldog voltam, igyekeztem jó teljesítménnyel meghálálni Horváth Ferenc bizalmát. Szerencsére a társaim is biztattak, ez is megkönnyítette a dolgomat."

– A bemutatkozásom erőt ad a folytatáshoz, az edzéseken még nagyobb intenzitással végzem a feladatokat, hiszen szeretném ezt az élményt újra és újra átélni. Nem vívtunk látványos találkozót a kiválóan összerakott paksiakkal, mindkét együttes elsősorban a stabil védekezésre hegyezte ki a taktikáját. Az összecsapáson nagyon fontos volt, melyik gárda szerzi meg a vezetést, sajnos ez a hazaiaknak sikerült. Miután hátrányba kerültünk, nagyobb kockázatot vállaltunk, de komolyabb helyzetet így sem tudtunk kidolgozni – zárta mondandóját Bódis.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!