Sport

2017.08.29. 08:18

Már a teljes keret tréningezett Telkiben

Budapest - Vasárnap kora délután érkeztek meg az első játékosok Telkibe, az A-válogatott edzőtáborába, amely csütörtökön a lettekkel, vasárnap pedig a portugálokkal játszik vb-selejtezőt – számol be róla az <a href="http://www.mlsz.hu/blog/2017/08/27/megkezdte-a-felkeszulest-telkiben-a-valogatott/" target="_blank">mlsz.hu</a>.

Budapest - Vasárnap kora délután érkeztek meg az első játékosok Telkibe, az A-válogatott edzőtáborába, amely csütörtökön a lettekkel, vasárnap pedig a portugálokkal játszik vb-selejtezőt – számol be róla az mlsz.hu.

Az ebéden még csak 8 játékos vett részt, a délutáni edzésre azonban megérkezett a légiósok közül Elek Ákos, Nagy Ádám és Kádár Tamás is. A Videoton FC és a Ferencváros játékosai – akárcsak a még meg nem érkezett légiósok – hétfőn csatlakoztak a kerethez, amely az esti tréningre már teljes volt.

A szövetség honlapjának Pintér Ádám nyilatkozott, akinek pár napja született meg a kislánya, így extra motiváltan érkezett meg Telkibe.

– A kislányom érkezése egy új élet kezdete számunkra is, ami akkora élmény, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Most azonban minden erőmmel a válogatottra koncentrálok, amiben óriási segítséget jelent a feleségem, aki most is mindenben segít, hogy a feladatomra tudjak koncentrálni. Talán mondanom sem kell, mennyire hálás vagyok neki ezért. A kislányom születése mellett azonban az is hihetetlen erőt ad, hogy úgy hallottam, mindkét meccsünkön megtelik majd a Groupama Aréna. Bátran ki merem jelenteni, hogy nekünk van a világon az egyik legjobb szurkolótáborunk, úgyhogy kötelesek vagyunk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy örömet okozzunk nekik. A következő napokban tehát csak ez a cél lebeg majd a szemünk előtt, kőkeményen fogunk dolgozni azért, hogy ez sikerüljön – mondta a Greuther Fürth középpályása az mlsz.hu-nak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!