Sport

2017.08.27. 22:04

"Lehet, hogy megfelelő időben kaptunk egy jó nagy pofont"

Hajdú-Bihar - Hét gólt kapott a DEAC csapata a labdarúgó Nb III Keleti csoportjának harmadik fordulójában. Íme a tények!

Hajdú-Bihar - Hét gólt kapott a DEAC csapata a labdarúgó Nb III Keleti csoportjának harmadik fordulójában. Íme a tények!

ESMTK–Debreceni EAC 7–1 (5–1)

Vezette: Juhász B.(Tigó M., Makkosné Petz B.)

ESMTK: Bonica S. – Privigyei Á., Tóbiás Zs., Bányai J., Mohácsik G., Boda J., Horváth L.(Nichenko I.), Slezák R., Pölöskei P.(Schmidt Zs.), Madarász B., Markovics B.(Mészáros R.) Edző: Turi Zoltán.

Debrecen: Csúri B. – Vékei N.(Révai Z.), Sütő B., Nagy Z., Karikás K., Mócsán E.(Nagy D.), Csörgő K.(Illés D.), Kovács M., Katona T., Kincses D., Simonka R. Edző: Sáfár László.

Gól: Slezák R. (2), Boda J. (3), Horváth L. (2), illetve Privigyei Á. (ög)

Sáfár László: Rémálomszerű volt a kezdés, mert hat perc után 3–0 volt az ellenfélnek. Ennek ellenére sikerült végigvezetni támadásokat, de a kapu előtt határozatlanok voltunk. Nem úgy, mint az ellenfelünk, aki könyörtelenül kihasználta helyzeteit a mérkőzés folyamán, így a vége csúnya lett. Próbáljunk pozitívak lenni, lehet, hogy megfelelő időben kaptunk egy jó nagy pofont, hogy tulajdonképpen miről is szól egy Nb III-as bajnokság. Hétvégén Gyöngyös jön a DEAC pályára, remélem sokan kijönnek és szurkolnak nekünk, hogy ezt a fiaskót ki tudjuk javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!