Sport

2017.08.01. 09:50

Legközelebb Debrecenben játszanak a strandröpisek

Debrecen - Görögországi szállást nyerhetnek a legjobb párosok.

Debrecen - Görögországi szállást nyerhetnek a legjobb párosok.

Strandröplabda. A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság soron következő fordulóját hétvégén, augusztus 5-én és 6-án rendezik Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdőben. Mivel a fürdő felújítására hamarosan sor kerül, ezért az átadásig, várhatóan 2019-ig most utoljára van lehetőség strandröplabda versenyen játszani a Nagy­erdei Strandfürdőben.

A szokásoknak megfelelően szombaton a női és a férfi, míg vasárnap a vegyes párosok játszanak majd. A díjazás most is rokonszenves lehet a résztvevők számára, hiszen felsorolni is nehéz az ajándékok számát. Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át a főszponzor és a Hajdú-bihari Napló, mint fő médiatámogató jóvoltából.

Külön kiemelendő, hogy a győztes párosok tagjainak minden kategóriában 3 fő részére az egyik utazási iroda díjmentes szállást biztosít Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára.

Bárki nevezhet

Játéktudástól függetlenül mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az előző fordulókhoz hasonlóan most is két kategóriában is nevezhetnek a párosok. Az A-ban a verseny­engedéllyel rendelkezők, a B-ben akiknek nincs ilyen. Az érmeket és kupákat is mindkét kategóriában kiosztják. Előzetes regisztrációt is szívesen fogadnak az [email protected] e-mail címen, de hétvégén 8 és 9 óra között a strand Klinika felőli főbejáratánál is lehet nevezni. Több információt a 30/9658-158-as telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!