Sport

2017.08.02. 11:10

Hárman a válogatottal készülhettek a Lokiból

Debrecen - Három DVSC-TVP-játékos, Hársfalvi Júlia, Horváth-Pásztor Bettina és Sirián Szederke egy hétig a válogatottal készült Balatonbogláron – írja a <a href="http://dvsckezilabda.hu/valogatott-tapasztalatok/" target="_blank">dvsckezilabda.hu</a>.

Debrecen - Három DVSC-TVP-játékos, Hársfalvi Júlia, Horváth-Pásztor Bettina és Sirián Szederke egy hétig a válogatottal készült Balatonbogláron – írja a dvsckezilabda.hu.

Kim Rasmussen csapata a kemény edzések mellett két tesztmeccset is játszott Norvégia ellen, az első találkozó 22–22-es döntetlennel zárult, a másodikat 25–22-re nyerték a magyarok.

– Hasznos és kemény hetet töltött együtt a keret – beszélt a hétfőtől vasárnapig tartó időszakról a balszélső Hársfalvi Júlia. – A sok fizikai munka mellett voltak labdás edzések és meccsek is. Végig remek volt a hangulat, amelyhez a csapatépítő programok is hozzájárultak. Most lesz egy szusszanásnyi pihenőnk, aztán folytatódhat a kemény munka, immáron a klubunknál, hiszen már nincs is olyan sok idő hátra a bajnoki rajtig.

A három debreceni két napot töltött a Loki szlovéniai edzőtáborában, onnan utaztak Balatonboglárra. A lányok most két napot pihenhetnek, majd szerdán csatlakoznak a Lendváról hazatérő társakhoz.

HBN


[related-post post_id="3554177"]

[related-post post_id="3551265"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!